Noul DS 3

De la 26.100 EURO

NOUL DS 3
NOUL DS 3

EXPERIENȚA DE CONDUS REINVENTATĂ

Siguranță și relaxare

Noul DS 3 este echipat cu toate sistemele de asistență la condus de ultimă generație pentru un plus de siguranță și relaxare la bord.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. DS IRIS SYSTEM execută ce vrei tu, atunci când dorești.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST asistă conducătorul auto, permițându-i să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Cu DS DRIVE ASSIST, ești cu un pas mai aproape de condusul autonom. Acest echipament inovator ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect Noul DS 3 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.

DS DRIVE ASSIST
Noul DS 3 PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

ADML Proximity

Grație sistemului acces și pornire mâini libere (ADML), Noul DS 3 se descuie automat la apropierea pe o rază de până la 2 metri și mânerele portierelor, integrate cu eleganță în caroserie, ies în relief. Cu butonul Start/Stop, pornești motorul cu ușurință. La plecare, se aplică același principiu: mânerele portierelor dispar și vehiculul se încuie automat.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Farurile DS MATRIX LED VISION care echipează Noul DS 3 sunt alcătuite din 3 module LED pentru funcția fază scurtă și de un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 segmente, pentru faza de drum. Segmentele se aprind și se sting progresiv, în funcție de condițiile de trafic detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Conducătorul auto poate să ruleze cu faza lungă aprinsă, fără a orbi pe ceilalți participanți la trafic: de exemplu, la apropierea unui vehicul care rulează în față sau care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului luminos se stinge pentru a nu deranja conducătorul auto.

DS MATRIX LED VISION
VISION 360

VISION 360

Noul DS 3 beneficiază de camere video digitale față și spate de ultimă generație, care oferă o reproducere optimă a imaginilor pe ecranul tactil de 10.3”. Sistemul de asistență video Vision 360 afișează o vedere “de sus” a vehiculului și împrejurimilor sale pentru toate manevrele efectuate la viteză redusă: imaginile sunt actualizate pe măsură ce mașina se deplasează.

Noul DS 3 Afișaj de tip head-up

Afișaj color de tip head-up

Noul DS 3 este echipat cu afișaj color de tip head-up, care reprezintă o experiență vizuală imersivă, similară cu realitatea augmentată. Informațiile digitale sunt proiectate pe o lamă transparentă aflată în câmpul vizual al conducătorului auto, pentru ca acesta să nu își ia privirea de la drum.

Noul DS 3 Afișaj de tip head-up

Motorizări disponibile pentru Noul DS 3

 

100% ELECTRIC

E-TENSE 156 CP Transmisie automată cu 8 viteze

 

BENZINĂ

 

PureTech 130 Transmisie automată cu 8 viteze

PureTech 100 transmisie manuală cu 6 viteze

 

DIESEL

 

BlueHDi 130 Transmisie automată cu 8 viteze

DIMENSIUNI

Descoperă dimensiunile Noului DS 3

EXTERIOR

Lungime exterior 4.118 mm
Lățime exterior (cu oglinzi laterale/oglinzi laterale rabatate)    1.802 mm / 1.988 mm
Înălțime exterior (fără antenă/cu antenă/portbagaj deschis) 1.534 mm
Consolă față/spate 860 mm / 700 mm

 

INTERIOR

Spațiu coate rândul 1    1.410 mm
Spațiu coate rândul 2    1.367 mm
Număr locuri 5

 

VOLUM PORTBAGAJ

Lungime portbagaj   666 mm
Lățime portbagaj   1.021 mm
Înălțime interioară utilă (până la poliță/până la plafon)    550 mm / 761 mm
Volum (E-TENSE/Termic)  350 L

COMPACT & CONFORTABIL

COMPACT & CONFORTABIL

Plăcere la condus multiplicată

Atât în față, cât și în spate, te bucuri de o stare de bine incredibilă la bord, cu scaunele echipate cu spumă vârf-de-gamă, izolare acustică, o poziție de condus care domină drumul și un spațiu interior excelent.

Noul DS 3 Scaune încălzite

Scaune electrice încălzite și cu funcție de masaj

Scaunul încălzit al conducătorului auto beneficiază de reglaje electrice precise și funcție de masaj, care amplifică starea de bine la bord și asigură trasee de excepție.*

*Dotare disponibilă pe nivelul de echipare Opera

Noul DS 3 Scaune încălzite
Noul DS 3 Geamuri

Geamuri cu tentă închisă & acustice

Noul DS 3 este echipat cu geamuri groase, care asigură un confort acustic remarcabil, o componentă esențială pentru o atmosferă calmă și relaxată la bord.

Noul DS 3 Portbagaj

Portbagaj & spații de depozitare

Modulabil, portbagajul Noului DS are un volum de până la 350L și oferă un raport optim între volum și carcaterul compact. Spațiul interior rămâne același, indiferent că te afli la bordul Noului DS 3 E-TENSE sau la bordul versiunii termice.

Noul DS 3 Portbagaj