Tehnologiile și caracteristicile DS 3

De la 26.500 EURO

NOUL DS 3
NOUL DS 3

EXPERIENȚA DE CONDUS REINVENTATĂ

Siguranță și relaxare

DS 3 încorporează toate tehnologiile de ultimă generație în materie de asistență a șoferului, pentru siguranță și confort în interior.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. DS IRIS SYSTEM execută ce vrei tu, atunci când dorești.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST asistă conducătorul auto, permițându-i să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Cu DS DRIVE ASSIST, ești cu un pas mai aproape de condusul autonom. Acest echipament inovator ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect Noul DS 3 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.

DS DRIVE ASSIST
Noul DS 3 PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START

ADML Proximity

Cu sistemul de acces/pornire fără cheie (Keyless Entry & Start), DS 3 se descuie automat când te apropii la mai puțin de 2 metri și apar mânerele portierelor, care sunt integrate elegant în caroserie.
Porneşti mașina cu ușurință folosind butonul Start/Stop. La plecare, se aplică același principiu: mânerele portierelor dispar și mașina se încuie automat.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION de la DS 3 este alcătuit din 3 module LED pentru funcția de diminuare a intensității luminilor, precum și dintr-un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționarea fără diminuarea intensității luminilor. Segmentele se aprind și se sting progresiv în funcție de condițiile de rulare detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lungă a farurilor fără a-i orbi pe ceilalți: de exemplu, când se apropie de vehiculul anterior sau de cel care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului de lumină din jurul vehiculului respectiv se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia astfel încât să nu-i distragă atenția.

DS MATRIX LED VISION
VISION 360

VISION 360

DS 3 dispune de camere video digitale de ultimă generație, atât în față, cât și în spate, care permit reproducerea perfectă a imaginilor pe ecranul tactil de 10,3″.
Asistența video Vision 360 afișează o vedere „de sus“ a mașinii și a împrejurimilor sale în timpul tuturor manevrelor la viteză redusă: imaginea se actualizează pe măsură ce mașina se mișcă.

Noul DS 3 Afișaj de tip head-up

Afișaj color de tip head-up

Afișajul color Head-Up extins al modelului DS 3 reprezintă o experiență vizuală captivantă, similară cu realitatea augmentată. Datele digitale sunt proiectate pe un ecran transparent, aflat în raza vizuală a șoferului, astfel încât acesta nu trebuie să îndepărteze niciodată atenția de la drum.

Noul DS 3 Afișaj de tip head-up

Motorizări disponibile pentru Noul DS 3

 

100% ELECTRIC

E-TENSE 156 CP Transmisie automată cu 8 viteze

 

BENZINĂ

 

PureTech 130 Transmisie automată cu 8 viteze

PureTech 100 transmisie manuală cu 6 viteze

 

DIESEL

 

BlueHDi 130 Transmisie automată cu 8 viteze

DIMENSIUNI

Descoperă dimensiunile DS 3

EXTERIOR

Lungime exterior 4.118 mm
Lățime exterior (cu oglinzi laterale/oglinzi laterale rabatate)    1.802 mm / 1.988 mm
Înălțime exterior (fără antenă/cu antenă/portbagaj deschis) 1.534 mm
Consolă față/spate 860 mm / 700 mm

 

INTERIOR

Spațiu coate rândul 1    1.410 mm
Spațiu coate rândul 2    1.367 mm
Număr locuri 5

 

VOLUM PORTBAGAJ

Lungime portbagaj   666 mm
Lățime portbagaj   1.021 mm
Înălțime interioară utilă (până la poliță/până la plafon)    550 mm / 761 mm
Volum (E-TENSE/Termic)  350 L

COMPACT & CONFORTABIL

COMPACT & CONFORTABIL

Plăcere la condus multiplicată

Atât în față, cât și în spate, te bucuri de o stare de bine incredibilă la bord, cu scaunele echipate cu spumă vârf-de-gamă, izolare acustică, o poziție de condus care domină drumul și un spațiu interior excelent.

Noul DS 3 Scaune încălzite

Scaune electrice încălzite și cu funcție de masaj

Scaunul încălzit al conducătorului auto beneficiază de reglaje electrice precise și funcție de masaj, care amplifică starea de bine la bord și asigură trasee de excepție.*

*Dotare disponibilă pe nivelul de echipare Opera

Noul DS 3 Scaune încălzite
Noul DS 3 Geamuri

Geamuri cu tentă închisă & acustice

Grosimea geamului de la DS 3 asigură un confort acustic remarcabil, componentă vitală pentru un mediu interior liniștit și relaxant

Noul DS 3 Portbagaj

Portbagaj & spații de depozitare

Portbagajul modelului DS 3 are o capacitate de până la 350 l și oferă un raport perfect între capacitate și dimensiunea compactă. Spațiul este același, indiferent dacă este vorba de versiunile cu motor E-TENSE sau cu motor termic.

Noul DS 3 Portbagaj