PUTERE

100% Electric 115 kW / 156 CP

Benzină & Diesel 130 CP

 

AUTONOMIE ÎN REGIM ELECTRIC

Până la 402 km WLTP (ciclu combinat)

 

CONSUM / EMISII (WLTP CICLU COMBINAT)

0 – 6,0 L / 100 km

0 – 135 g CO₂ / km

SOMPTUOS & AGIL

Un design modern

High tech și eficient, Noul DS 3 te însoțește cu eleganță și caracter în toate călătoriile tale. Disponibil în versiune 100% electrică, modelul seduce clienții prin confortul la condus oferit.

Motorizări disponibile pe Noul DS 3

Noul DS 3 oferă mai multe versiuni de motorizare: 130 BlueHDI, 100 și 130 PureTech Petrol și 100% Electric.

NOUL DS 3

E-TENSE 100% ELECTRIC

Construit pe o nouă platformă și echipat cu materiale inovatoare, Noul DS 3 beneficiază de o autonomie crescută în versiunea sa 100% electrică – până la 402 Km în ciclul combinat, devenind astfel unul dintre cele mai ușoare SUV-uri din categoria sa. Partenerul ideal pentru escapade și călătoriile lungi, bateria Noului DS 3 poate fi încărcată în doar 30 de minute.

NOUL DS 3

Dublul titlu de campion la Formula E obținut de DS Automobiles a contribuit la consolidarea expertizei și savoir-faire-ului inginerilor Mărcii în domeniul modelelor electrice, pentru dezvoltarea unei noi generații de motoare foarte eficiente. Aerodinamica optimizată și reglarea termică a noii baterii care echipează DS 3 amplifică performanțele oferite de motorizarea E-TENSE.

NOUL DS 3

DESIGN EXTERIOR

Noul DS 3 adoptă linii pure și un design intens, care amplifică caracterul său sculptural și rafinat.

NOUL DS 3 GRILA

Grilă mai lată și design intens

Noile DS Wings elegante se îmbină subtil cu farurile tehnologice DS MATRIX LED VISION și cu grila. Acestea sunt puse în valoare de inserțiile în formă de diamant, ce pot fi cromate sau în nuanța negru lucios. DS Wings oferă Noului DS 3 un aspect intens, pus în valoare de accentele cromate sau în negru lucios.

Noul DS 3 MÂNERE CARE IES ÎN RELIEF

Mânere care ies în relief

Noul DS 3 este echipat cu mânere de portiere care se integrează perfect în silueta sa elegantă și care ies în relief la deschidere.

Noul DS 3 MÂNERE CARE IES ÎN RELIEF
NOUL DS 3 PARTEA DIN SPATE

Parte din spate redesenată

Farurile spate și hayonul sunt puse în valoare de un bandou negru. Acesta poartă semnătura DS Automobiles finisată în oțel inoxidabil lustruit, ceea ce pune în valoare partea din spate a vehiculului.

DESIGN INTERIOR

Savoir-faire și atenție la detalii

Realizat cu o mare grijă, interiorul propus de DS 3 îmbină materiale premium, o eleganță high-tech și atenția acordată detaliilor, pentru a te cufunda într-o atmosferă confortabilă și liniștită, care se remarcă prin caracter și modernitate.

 

NOUL DS 3 -SCAUNE DIN PIELE NAPPA

Tapițerie cu model brățară de ceas

Tapițerii DS au pus în valoare interiorul Noului DS 3 cu pielea Nappa. Modelul exclusiv brățară de ceas subliniază cu grijă legătura puternică dintre marca DS Automobiles și artizani.

NOUL DS 3 INSERȚII ÎN RELIEF CLOUS DE PARIS

Inserții în relief "Clous de Paris"

Designerii noștri s-au inspirat din arta orologeriei fine pentru a decora comenzile Noului DS 3 cu inserțiile în relief “Clous de Paris”. Este vorba despre un finisaj de calitate reprezentat de mici cuie cu cap piramidal care se încrucișează fără întreruperi.

NOUL DS 3 INSERȚII ÎN RELIEF CLOUS DE PARIS
NOUL DS 3 CUSĂTURI POINT PEARL

Cusături "Point Pearl"

Produs al imaginației tapițerilor DS și inspirate de arta broderiei, cusăturile Point Pearl sunt un finisaj care reproduce un motiv în formă de perlă pe cusăturile pieilor DS. Cusăturile Point Perle au devenit semnătura mărcii DS Automobiles.

Materiale premium

Materialele de înaltă calitate, excelența savoir-faire-ului artizanal franțuzesc și armonia liniilor dau viață interioarelor, amplificate de tapițeria unică.

 

NOUL DS 3 VOLAN

ECRAN CONECTAT

O călătorie digitală

Cu sistemul acces și demaraj mâini libere, intri într-un spațiu de condus imersiv. Noul DS3 este echipat cu un volan conectat, îmbrăcat în piele Mistral, cu comenzi ce facilitează accesul la sistemele de asistență la condus și de schimbare a vitezelor.

Ecranul central HD de 10.3” HD decorat în finisaj gloss, instrumentarul de bord digital cu grafică elegantă, asociat cu afișajul color de tip head-up și comenzile ergonomice se integrează perfect în cockpit, pentru o citire simplificată a informațiilor utile la condus.

NOUL DS 3 SISTEMUL AUDIO FOCAL ELECTRA®

Conceput precum un auditorium, Noul DS 3 propune o experiență sonoră imersivă, de o puritate excepțională. Cu cele 12 difuzoare integrate în cockpit cu mare grijă, sistemul audio FOCAL ELECTRA® oferă un sunet bogat, precis și echilibrat.

NOUL DS 3 SISTEMUL AUDIO FOCAL ELECTRA®
NOUL DS 3 DS IRIS SYSTEM

Profită de experiența digitală de ultimă oră cu sistemul de infotainment care include navigația conectată și DS IRIS SYSTEM. Noul ecosistem de informații, intuitiv și în totalitate personalizabil îți oferă acces la toate funcțiile prin intermediul scurtăturilor de pe ecranul central de 10.3″. Grație recunoașterii vocale avansate, sistemul execută comenzile tale și îți simplifică traseele.

NOUL DS 3 PERFORMANCE LINE

PERFORMANCE LINE

Un caracter asertiv

În versiunea PERFORMANCE LINE, Noul DS 3 afișează o alură și mai elegantă cu finisaje exclusive. Impulsiv, acesta se impune încă de la prima vedere.

NOUL DS 3 PERFORMANCE LINE

TEHNOLOGIE

Descoperă sistemele de asistență la condus ale Noului DS 3

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal cu ecran tactil și recunoaștere vocală avansată. DS IRIS SYSTEM execută ce vrei tu, atunci când dorești.

NOUL DS 3 DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST asistă conducătorul auto, permițându-i să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Cu DS DRIVE ASSIST, ești cu un pas mai aproape de condusul autonom. Acest echipament inovator ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect Noul DS 3 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.

NOUL DS 3 DS DRIVE ASSIST
NOUL DS 3 DS MATRIC LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Farurile DS MATRIX LED VISION oferite de Noul DS 3 sunt alcătuite din 3 module LED pentru funcția fază scurtă și de un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 segmente, pentru faza de drum. Segmentele se aprind și se sting progresiv, în funcție de condițiile de trafic detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Conducătorul auto poate să ruleze cu faza lungă aprinsă, fără a orbi pe ceilalți participanți la trafic: de exemplu, la apropierea unui vehicul care rulează în față sau care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului luminos se stinge pentru a nu deranja conducătorul auto.

NOUL DS 3