DS 3

Arta rafinamentului

De la 26.500 EURO

DS 9 OPÉRA PREMIÈRE
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE

 

PUTERE

100% Electric 115 kW / 156 CP

Benzină & Diesel 130 CP

 

AUTONOMIE ÎN REGIM ELECTRIC

Până la 402 km WLTP (ciclu combinat)

 

CONSUM / EMISII (WLTP CICLU COMBINAT)

0 – 6,0 L / 100 km

0 – 135 g CO₂ / km

SOMPTUOS & AGIL

Un design modern

Echipat cu tehnologie de vârf și eficient, DS 3 aduce eleganță și rafinament fiecărei călătorii. Disponibil într-o versiune 100% electrică, te va face să te îndrăgosteşti de confortul pe care îl oferă la volan.

Motorizări disponibile pe DS 3

DS 3 vine cu mai multe variante de gupuri motopropulsoare:

130 BlueHDI, 100 și 130 PureTech benzină și 100% electric.

.

NOUL DS 3

E-TENSE 100% ELECTRIC

Realizat pe o platformă nouă și cu materiale inovatoare, DS 3 în versiunea 100% electrică are o autonomie extinsă – până la 402 km în ciclu mixt și devine unul dintre cele mai ușoare SUV-uri compacte din clasa sa. Un partener pentru escapadele rapide și călătoriile lungi, bateria sa poate fi încărcată în proporție de până la 80% în doar 30 de minute.

NOUL DS 3

Participarea noastră dublă consecutivă în campionatul Formula E ne-a permis să consolidăm expertiza și competențele inginerilor noștri în domeniul electric pentru dezvoltarea unei generații noi de motoare foarte eficiente. Aerodinamica optimizată și managementul temperaturii celei mai recente baterii a lui DS 3 sporesc performanțele grupului motopropulsor E-TENSE.

NOUL DS 3

DESIGN EXTERIOR

DS 3 se remarcă prin linii pure și o alură puternică, pentru a pune în valoare caracterul stilizat și rafinat.

NOUL DS 3 GRILA

Grilă mai lată și design intens

Noile DS Wings reprezintă o conexiune elegantă între farurile tehnologice DS MATRIX LED VISION și grila accentuată subtil cu inserții diamantate negre lucioase sau cromate. Evidențiate cu lac cromat sau negru, DS Wings îi conferă lui DS 3 un aspect incisivs.

Noul DS 3 MÂNERE CARE IES ÎN RELIEF

Mânere care ies în relief

DS 3 este dotat cu mânere cromate pentru portiere, care se integrează elegant în caroserie și se depliază pentru deschidere.

Noul DS 3 MÂNERE CARE IES ÎN RELIEF
NOUL DS 3 PARTEA DIN SPATE

PARTEA DIN SPATE A LUI DS 3

Farurile spate și hayonul sunt puse în valoare de un bandou negru. Acesta poartă semnătura DS Automobiles finisată în oțel inoxidabil lustruit, ceea ce pune în valoare partea din spate a vehiculului.

DESIGN INTERIOR

Savoir-faire și atenție la detalii

Realizate cu minuțiozitate, interioarele modelului DS 3 îmbină materiale de calitate superioară, eleganță de înaltă tehnologie și atenție la detalii, pentru a te învălui într-un interior confortabil și liniștit, plin de farmec și modernitate.

 

NOUL DS 3 -SCAUNE DIN PIELE NAPPA

Tapițerie cu model brățară de ceas

Tapițerii noștri au îmbogățit interiorul modelului DS 3 cu piele Nappa, o piele naturală foarte apreciată. Tapițeria exclusivistă „watchstrap“ subliniază cu grație legătura profundă dintre DS Automobiles și industria artizanală.

NOUL DS 3 INSERȚII ÎN RELIEF CLOUS DE PARIS

Inserții în relief "Clous de Paris"

Stiliștii noștri s-au inspirat din orologeria de calitate pentru decorarea comenzilor lui DS 3 cu inserții în relief „Clous de Paris“. Acest finisaj pretențios reprezintă ţinte mici cu vârfuri piramidale care se intersectează continuu..

NOUL DS 3 INSERȚII ÎN RELIEF CLOUS DE PARIS
NOUL DS 3 CUSĂTURI POINT PEARL

Cusături "Point Pearl"

Produs al imaginației tapițerilor DS și inspirate de arta broderiei, cusăturile Point Pearl sunt un finisaj care reproduce un motiv în formă de perlă pe cusăturile pieilor DS. Cusăturile Point Perle au devenit semnătura mărcii DS Automobiles.

Materiale premium

Materialele de înaltă calitate, excelența savoir-faire-ului artizanal franțuzesc și armonia liniilor dau viață interioarelor, amplificate de tapițeria unică.

 

NOUL DS 3 VOLAN

ECRAN CONECTAT

O călătorie digitală

Cu sistemul KEYLESS ENTRY, intrați într-un cockpit fascinant. Volanul conectat al modelului DS 3, îmbrăcat în piele Mistral, dispune de o serie de comenzi care facilitează accesul la tehnologia de asistență a șoferului și la schimbarea treptelor de viteză.

Ecranul central HD de 10,3″ este înconjurat de un finisaj lucios, ecranul digital are o grafică elegantă, vine conectat cu un head-up display color, iar comenzile ergonomice se integrează perfect în cockpit, facilitând citirea informațiilor despre condus.

NOUL DS 3 SISTEMUL AUDIO FOCAL ELECTRA®

Proiectat ca o sală de spectacole, DS 3 oferă o experiență de sunet captivantă și de o claritate excepțională. Cu cele 12 difuzoare montate cu minuțiozitate în habitaclu, sistemul de sunet FOCAL ELECTRA® are un sunet precis, echilibrat și incredibil de bogat.

NOUL DS 3 SISTEMUL AUDIO FOCAL ELECTRA®
NOUL DS 3 DS IRIS SYSTEM

Profită de experiența digitală de ultimă oră cu sistemul de infotainment care include navigația conectată și DS IRIS SYSTEM. Noul ecosistem de informații, intuitiv și în totalitate personalizabil îți oferă acces la toate funcțiile prin intermediul scurtăturilor de pe ecranul central de 10.3″. Grație recunoașterii vocale avansate, sistemul execută comenzile tale și îți simplifică traseele.

NOUL DS 3 PERFORMANCE LINE

PERFORMANCE LINE

Un caracter asertiv

În versiunea PERFORMANCE LINE, DS 3 prezintă un design extrem de sofisticat, cu finisaje exclusiviste. Impunător, iese în evidență de la prima vedere..

NOUL DS 3 PERFORMANCE LINE

TEHNOLOGIE

Descoperiți sistemele de asistență pentru șofer DS 3

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS MATRIX LED VISION de la DS 3 este alcătuit din 3 module LED pentru funcția de diminuare a intensității luminilor, precum și dintr-un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 secțiuni independente pentru funcționarea fără diminuarea intensității luminilor. Segmentele se aprind și se sting progresiv în funcție de condițiile de rulare detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Prin urmare, șoferul poate conduce folosind faza lungă a farurilor fără a-i orbi pe ceilalți: de exemplu, când se apropie de vehiculul anterior sau de cel care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului de lumină din jurul vehiculului respectiv se stinge automat și urmărește mișcarea acestuia astfel încât să nu-i distragă atenția.

NOUL DS 3 DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST asistă conducătorul auto, permițându-i să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Cu DS DRIVE ASSIST, ești cu un pas mai aproape de condusul autonom. Acest echipament inovator ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect Noul DS 3 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.

NOUL DS 3 DS DRIVE ASSIST
NOUL DS 3 DS MATRIC LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Farurile DS MATRIX LED VISION oferite de Noul DS 3 sunt alcătuite din 3 module LED pentru funcția fază scurtă și de un modul MATRIX BEAM împărțit în 15 segmente, pentru faza de drum. Segmentele se aprind și se sting progresiv, în funcție de condițiile de trafic detectate de camera video amplasată în partea superioară a parbrizului. Conducătorul auto poate să ruleze cu faza lungă aprinsă, fără a orbi pe ceilalți participanți la trafic: de exemplu, la apropierea unui vehicul care rulează în față sau care vine din sens opus, o secțiune a fasciculului luminos se stinge pentru a nu deranja conducătorul auto.

NOUL DS 3