Ediția de lansare DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

 Motor PLUG-IN HYBRID de 360 ​​CP și tracțiune pe 4 roți * Scaune din piele Black Basalt Nappa cu finisaj tip „Brățară” * Decorațiuni negre specifice * Jante din aliaj BROOKLYN pe 21" * Trapă panoramică

Ediția de lansare DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première
Ediția de lansare DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

ATLETIC & MAIESTUOS

Ediția de lansare DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

 63

Emblema DS PERFORMANCE

În partea frontală a mașinii, emblema „DS PERFORMANCE” semnează această ediție limitată exclusivă și o diferențiază de restul gamei Noului DS 7.


64

Monograme DS Noir

Grila neagră restilizată cu monograma neagră DS combinată cu decorațiunile negre lucioase conferă acestei ediții eleganță și dinamism.

65

Jante BROOKLYN pe 21”

Exclusiv pentru această versiune E-TENSE 4×4 360, noile jante de aluminiu BROOKLYN pe 21″ combinate cu etrierele de frână “DS PERFORMANCE” îmbunătățesc imaginea Noului DS 7.

66

Interior din piele Nappa drapată

Elegant până la cel mai mic detaliu, interiorul OPERA prezintă finisaje rafinate și materiale de ultimă generație, cum ar fi pielea Nappa drapată. Tehnica tip „Curea de ceas” concepută în pura tradiție artizanală a savoir-faire-ului franțuzesc sublimează scaunele acestei ediții limitate.

67

Plafon panoramic

Îmbunătățește-ți experiența la bord cu plafonul panoramic oferit în standard de această ediție limitată. Compus dintr-o secțiune fixă ​​asociată cu o trapă glisantă, acesta aduce lumină și confort tuturor călătoriilor tale.

68

DS PIXEL LED VISION 3.0

În slujba siguranței tale, farurile inteligente DS PIXEL LED VISION 3.0 se adaptează mediului pentru a regla iluminarea în funcție de condițiile exterioare și a direcționa lumina în curbe pentru a îmbunătăți vizibilitatea în unghiurile laterale.

Experții noștri DS Performance au dezvoltat aplicația DS Energy Coach integrată în ecranul de navigare pentru a afla cum să optimizezi recuperarea energiei în baterie. Urmează toate sfaturile lui Jean-Éric Vergne, dublu campion în Formula E, și îmbunătățește-ți stilul de condus pentru o mai bună eficiență energetică.

La bordul acestei ediții limitate te bucuri de o experiență sonoră unică, profitând de sunetul sistemului HiFi FOCAL Electra®. Compus din 14 difuzoare, inclusiv un subwoofer și un amplificator cu o putere cumulativă de 515 watt, sistemul FOCAL Electra® este configurat și proiectat ca un auditorium pentru o imersiune excepțională a sunetului.

INTERIOR

Atenția la detalii

Savoire-faire rafinat în slujba confortului tău cu Interiorul din piele Nappa Noir Basalte sau Gris Perle cu construcție tip „Curea de ceas”, în exclusivitate pentru această ediție de lansare.

HIBRID DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

E-TENSE cu 4 roți motrice

Un concentrat de putere și inteligență

Cu motorul E-TENSE de 360 ​​de CP și tracțiunea pe 4 roți, Noul DS 7 îți oferă călătorii parcurse în deplină siguranță și tracțiune fără limite pe toate tipurile de teren.

73

Savoir-faire-ul unui dublu campion

Coordonate de DS Performance, care a câștigat toate titlurile de Formula E în 2019 și 2020, dezvoltarea și setarea fină a motorului și a suspensiilor au făcut posibilă obținerea unei manevrabilitati excepționale. Serenitatea dinamică atinge noi culmi cu Noul DS 7 E-TENSE 4×4 360. O muncă de precizie care rezultă într-un echilibru fără compromis între manevrabilitate excepțională la drum și confort suprem.

106971_v1.254