E-TENSE : AUTOMOBILE ELECTRICE ȘI PLUG-IN HYBRID MARCA DS

Imaginează-ți orașul de mâine: E-TENSE trezește la viață soluțiile noastre de mobilitate, concentrându-se pe plăcerea de a conduce și pe o serie de servicii adaptate fiecărei dintre nevoile tale.

Descoperă mai multe despre spectaculoasele noastre modele: SUV-ul 100% electric DS 3 CROSSBACK E-TENSE și SUV-ul plug-in hybrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4.

DESCOPERĂ MOELELE NOASTRE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

SUV 100% electric

DS 3 CROSSBACK E-TENSE – un SUV 100% electric distractiv și confortabil, dar care păstrează caracterul versatil al versiunii DS 3 CROSSBACK. De asemenea, te vei putea bucura de o autonomie de peste 300 de km WLTP(1) și de capacitatea de a reîncărca 80% din baterie în doar 30 de minute.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

SUV plug-in hybrid

Un plug-in hybrid care utilizează o tehnologie de electrificare de ultimă generație. Grație celor trei unități de propulsie – un motor turbo pe benzină și două motoare electrice care livrează combinat 300 de CP. Noul nostru SUV devine astfel o nouă referință în ceea ce privește tehnologiile, rafinamentul și performanțele. Mai mult, vehiculul va produce doar 31 de g de CO2 per km și oferă o autonomie de rulare în mod electric de 58 de km WLTP(1).

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

INOVAȚII NĂSCUTE DIN COMPETIȚII

Datorită participării în Formula E modelele noastre electrice și plug-in hybrid oferă tehnologie provenită direct din motorsport, cum ar fi recuperarea energiei în timpul frânării. Născută din performanță, mașina electrică din 2019 deschide noi orizonturi – cu stil.

DESCOPERĂ AVANTAJELE UNUI AUTOMOBIL "CURAT"

Performanță și plăcere

Automobilele noastre electrice și plug-in hybrid îți permit să redescoperi plăcerea de a conduce. Te trezești astfel în mijlocul unei experiențe cu totul nouă: cuplul motor disponibil instantaneu, poluarea zero în regim electric și emisiile reduse de noxe în cazul SUV-ului plug-in hybrid.

Conduci oriunde vrei în oraș

Alege o mașină electrică sau una plug-in hybrid și nu vei fi supus restricțiilor de circulație din orașe. Un LED albastru luminos situat în partea de sus a parbrizului semnalizează faptul că mașina tulează în modul electric, oferind astfel acces la anumite drumuri și locații cu restricții legate de noxe.

(1)Datele privind autonomia și consumul de energie respectă procedura de testare WLTP, în baza căreia autovehiculele noi sunt omologate ca tip, începând cu data de 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi : viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, a cablului de încărcare, precum și de tipul și de puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare, te rugăm să te adresezi dealerului tău. Pentru mai multe detalii despre WLTP te rugăm să accesezi pagina dedicată.