AUTOMOBIL ELECTRIC

NOUL DS 3: Luxul merge 100% ELECTRIC

 Pur și intens, condusul modelului nostru electric se distinge prin accelerații imediate și călătorii silențioase pentru o utilizare într-un confort incomparabil.

AUTOMOBIL ELECTRIC
AUTOMOBIL ELECTRIC

E-TENSE

MAȘINA ELECTRICĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Păstrând în același timp viabilitatea noului DS 3, versiunea noastră 100% electrică îți oferă plăcere și confort. Datorită motorului său E-TENSE, care încorporează tehnologii responsabile pentru victoriile DS Automobiles în Formula E în 2019 și 2020, te poți bucura de o autonomie de 400 km (în ciclul WLTP). O combinație de performanță și eleganță.

AUTONOMIE

Află totul despre autonomia mașinii tale electrice

O lume nouă se deschide pentru tine

Numeroase lucruri pot influența autonomia vehiculului tău electric, printre care condițiile meteorologice, precum și stilul tău de condus. Descoperă factorii care influențează eficacitatea bateriei unei mașini electrice.

Viteza

Viteza este factorul cu cel mai mare impact asupra autonomiei vehiculului tău electric. La o viteză constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este redusă la jumătate în comparație cu autonomia aprobată de WLTP.

Comportamentul la volan și zona geografică

Comportamentul la volan și zona geografică au o influență majoră asupra autonomiei vehiculului tău electric. Condusul ecologic este îmbunătățit cu modul electric pe vehicule. Accelerațiile ușoare și utilizarea frânării recuperative pot economisi până la 20% din autonomie.

Confortul termic și încălzirea

Căldura extremă sau gerul afectează reacțiile chimice ale bateriilor. Este de preferat să preîncălzești sau să răcești cabina folosind aplicația MyDS în timp ce DS 3 CROSSBACK E-TENSE este încă la încărcat.

Reîncarcă-ți bateriile

Tehnologia noastră în sprijinul autonomiei tale

Preîncălzire de la distanță

Preîncălzire de la distanță

Când confortul merge mână în mână cu autonomia

Preîncălzirea noului DS 3 îți permite să maximizezi autonomia bateriei sale. Această funcție poate fi programată prin intermediul ecranului tactil din mașină sau de la distanță prin aplicația MyDS. Vei urca într-o mașină electrică care se află la temperatura perfectă (21° C) cu o baterie care este, de asemenea, preîncălzită și, prin urmare, funcționează la cel mai eficient nivel.

Preîncălzire de la distanță
Moduri de condus

Moduri de condus

Selectează modul care ți se potrivește cel mai bine

Cu noul DS 3 sunt disponibile trei moduri de condus care consumă mai multă sau mai puțină energie din baterie.

Modul Eco îți permite să economisești autonomia vehiculului tău electric. Unele funcții, cum ar fi temperatura din habitaclu și aerul recirculat, sunt ușor modificate pentru a reduce consumul de energie.

Modul Sport stimulează plăcerea șoferului. Când este cuplat, permite noului DS 3 să ofere putere și cuplu maxim pentru o experiență palpitantă.

Modul Normal controlează diferiții parametri ai mașinii pentru a asigura un confort maxim în fiecare călătorie.

Frânare regenerativă

Frânare regenerativă

Mașina ta se încarcă în timp ce conduci

Datorită angajamentului nostru față de Formula E, am dezvoltat mai multe inovații, inclusiv frânarea regenerativă. La fel ca o frână de motor, poți transforma energia cinetică în electricitate pe măsură ce decelerezi, încărcând astfel bateria mașinii electrice. Prin recuperarea energiei în timpul frânării, poți crește autonomia noului DS 3 cu până la 20% în oraș. Această funcție poate fi activată printr-o simplă apăsare a manetei de viteze.

Frânare regenerativă

REÎNCARCĂ

Este întotdeauna momentul potrivit pentru încărcare

Există diferite moduri de a încărca bateria mașinii electrice. În funcție de mijloacele de încărcare pe care le alegi, timpul de încărcare poate fi mărit sau micșorat.

Poți decide să încarci în locurile de parcare obișnuite: de exemplu peste noapte acasă sau în timpul zilei la serviciu. În călătoriile mai lungi, ia o scurtă pauză la un punct de încărcare rapidă. Vei recupera 80% din autonomia ta în 30 de minute.

CONTROL

Controlul mașinii la îndemâna ta

Controlează-ți mașina electrică de pe smartphone cu aplicația MyDS.

Informații despre autonomie

Informații despre autonomie

Cu aplicația MyDS pentru smartphone, poți vedea starea actuală de încărcare a mașinii și intervalul aproximativ rămas. Când mașina ta este conectată, sunt afișate atât viteza cât și timpul de încărcare rămas.

Încărcare de la distanță

Încărcare de la distanță

Cu controlul încărcării de la distanță, poți utiliza aplicația MyDS pentru a începe încărcarea sau pentru a iniția o încărcare programată.

Încărcare de la distanță
Aer condiționat de la distanță

Aer condiționat de la distanță

Configurarea funcției de presetare termică a habitatului permite programarea încălzirii sau a răcirii mașinii. Concepută pentru confortul tău, această funcție păstrează și autonomia bateriilor dacă mașina se încarcă.

Serenitate

Avantajele unei mașini electrice

O mașină mai curată și mai eficientă

Noul DS 3 E-TENSE a fost proiectat de la început pentru a fi o mașină electrică: combinația sa de stil și confort oferă o plăcere unică la volan. Pregătește-te să încerci ceva nou, cu un cuplu disponibil instantaneu și o eficiență remarcabilă.

Simplifică întreținerea mașinii

Cu motorul lor necomplicat, vehiculele electrice nu au nevoie de multă întreținere. În plus, electricitatea este una dintre cele mai eficiente forme de energie, rezultând o durată de viață mai lungă pentru unele componente. Și discurile de frână nu se uzează la fel de repede din cauza recuperării energiei în timpul frânării.

Angajamentele noastre pentru vehiculele noastre electrice și Plug-in Hybrid

1 -8 ANI GARANȚIE SAU 160.000 KM PENTRU BATERIA DE TRACȚIUNE

2 -ASISTENȚĂ DS

Conduci în liniște 24/24 ȘI 7/7.

3 -CENTRU E-EXPERT

Experții noștri vor avea grijă de vehiculul tău și îți vor răspunde la toate întrebările.

4 -SOLUȚIE DE ÎNCĂRCARE CERTIFICATĂ (RECOMANDATĂ)

ePro Wallbox, cel mai potrivit wallbox instalat de profesioniști.

5 – SOLUȚIE DE MOBILITATE

Propus în orice caz.

6 -ACTUALIZĂRI SOFTWARE PE VIAȚĂ

Beneficiezi întotdeauna de cea mai bună experiență de conducere.

7 -REÎNCĂRCARE MAȘINĂ PÂNĂ LA 80 %

La fiecare intervenție.

8 -REZERVĂ ONLINE

Rezervă programarea ta pentru operațiunea post-vânzare

9 -ȘI MAȘINA TA ESTE CURATĂ LA FIECARE VIZITĂ

Pentru mai multe informații, te rugăm să contactezi reprezentanța ta.

 

 

 

Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 sunt informative, ele respectand omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Pentru reducerea poluării vă solicităm să conduceți preventiv urmând specificațiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant și emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu țin de tehnică. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei. O conduită adecvată la volan poate reduce consistent poluarea. Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 pentru toate modelele de autoturisme poate fi obținut gratuit în toate punctele de vânzare din rețeaua DS Automobile. Consumul de combustibil real variază în funcție de mai mulți factori, precum: echipamentele specifice/dotări opționale, tipul anvelopelor, viteza de deplasare, utilizarea climatizarii, conditiile meteo, topografia, stilul de șofat, presiunea anvelopelor, greutatea transportata, etc. Pentru vehiculele cu motor electric si PHEV timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, a cablului de încărcare, de tipul și de puterea stației de încărcare utilizate, precum si de temperatura exterioară a punctului de încărcare și de temperatura bateriei. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați concesionarilor DS Automobile autorizați.

Timp de incarcare

Simulator de autonomie