Noul sedan DS 9

Puterea eleganței este aici

Noul sedan DS 9
Noul sedan DS 9

DS ACCESS

Accesul la mașina ta nu a fost niciodată atât de simplu

Mașina te recunoaște și se deschide pentru tine

Grație tehnologiei ADML PROXIMITY, mașina te recunoaște de la distanță, transformând încuiatul și descuiatul într-un moment magic.
Este suficient să te apropii la mai puțin de 3 metri distanță, pentru ca mașina să se trezească la viață și luminile să se aprindă. Pe o rază de 1.5 metri, mașina se descuie automat, iar cele 4 mânere, invizibile până acum, apar.
Același principiu se aplică atunci când te îndepărtezi de mașină: mânerele se retractează și mașina se încuie automat, fără nicio intervenție din partea ta.

DS SMART ACCESS: smartphone-ul este cheia mașinii pentru tine și apropiații tăi

Utilizând smartphone-ul și aplicația MyDS, poți să închizi, deschizi și să pornești mașina fără nicio cheie. Această tehnologie îți permite să acorzi acces la mașină pentru un număr de până la 5 prieteni sau rude și să o pornești fără a fi prezent, grație aplicației MyDS app.

DS PILOT

Când tehnologiile de vârf îți vin în ajutor

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

O avanpremieră a condusului autonom

DS DRIVE ASSIST a fost conceput pentru a asista șoferul, permițându-i în același timp să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Sistemul ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect noul DS 9 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS 9 preia controlul

Cu DS PARK PILOT, manevrele de parcare devin extrem de ușoare.
Acest sistem inteligent poate detecta un spațiu de parcare care se potrivește cu mărimea noului DS 9, trecând pur și simplu în fața acestuia la viteze de până la 30 de km/h, după care inițiază apoi manevra de parcare laterală sau perpendiculară, fără nicio intervenție din partea ta asupra volanului sau a pedalelor.

DS PARK PILOT

DS SAFETY

Siguranța a ajuns la apogeu

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Iluminare high definition pentru fiecare drum

Grație unui proiector LED principal format din 3 module rotative, tehnologia DS ACTIVE LED VISION oferă mai multe moduri de iluminat, specifice fiecărei situații de condus. Modulele acționează simultan pentru a adapta în timp real unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului luminos, în funcție de condițiile de drum (condiții meteo, luminozitate). Fie că rulezi de un drum urban, extraurban sau pe autostradă, iluminatul se va adapta pentru a îți garanta o vizibilitate high definition.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vizibilitate pe întuneric

Pe timp de noapte, grație camerei cu infraroșu ascunsă în grila față, noul DS DS 9 scanează drumul în timp real. Sistemul poate detecta pietoni și animale până la 100m distanță pentru a putea vedea pericolele și a reacționa rapid.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Mașina veghează pentru tine

Pe timp de zi, dar și pe timp de noapte, un sistem de senzori și o cameră video evaluează atenția șoferului și monitorizează traiectoria mașinii. În cazul în care este detectată o stare de somnolență sau o lipsă de atenșie, sistemul emite un avertisment sonor care se aude în habitaclu și este afișat pe ecranul central.

DS LOUNGE

Simbolul confortului și eleganței

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Acest sistem inteligent de suspensii se bazează pe o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului și pe mai mulți senzori care scanează în timp real imperfecțiunile drumului. Datele sunt transmise în câteva milisecunde către un calculator care acționează independent asupra fiecărei roți. În funcție de informațiile pe care le primește, calculatorul face suspensia mai tare sau mai moale, garantând un confort optim.

CONFORT ACUSTIC & SISTEM HI-FI FOCAL ELECTRA®

Odată cu lansarea noului DS 9, experții noștri și-au imaginat un nou concept de confort acustic. Sticla este acoperită cu un film acustic care, împreună cu o carcasă semi-lipită elimină vibrațiile pentru a crea în interior o atmosferă liniștită și relaxată.
Această măiestrie superbă subliniază puritatea sunetului oferit de sistemul Hi-Fi Focal Electra® și cele 14 difuzoare ale sale.

FIECARE SE BUCURĂ DE PROPIUL SPAȚIU

DS 9 a fost conceput astfel încât fiecare pasager să se bucure de același nivel de confort. în față, dar și în spate, scaunele sunt încălzite, ventilate și au funcție de masaj.
Grație ampatamentului său mare de 2.89 m, DS 9 propune un spațiu generos pentru locurile din spate. Cotiera centrală spate contribuie la un confort general; îmbrăcată în piele Nappa, aceasta oferă spații de depozitare echipate cu prize USB și joacă rolul de centru de comandă pentru diverse funcții.