DS 9 E-TENSE

PUTEREA ȘI CONFORTUL UNUI PLUG-IN HYBRID

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

INTELIGENȚĂ & PERFORMANȚĂ

Modelele noastre plug-in hybrid E-TENSE îmbină cel mai bun know-how tehnologic cu performanțe de excepție. Tehnologia E-TENSE, câștigătoare în Campionatul de Formula E, oferă emoții puternice la fiecare accelerare, grație asocierii între motorizarea electrică și propulsorul pe benzină.

O PLĂCERE DE CONDUS INTENSĂ

DS 9 este echipat cu noua motorizare hibridă E-TENSE formată dintr-un motor turbo PureTech pe benzină și un motor electric care oferă 250 de CP.

Motorizarea E-TENSE de 360 CP cu tracțiune integrală inteligentă va fi, de asemenea, disponibilă ulterior.

MODURI DE CONDUS

MODURI DE CONDUS

Motorul electric, cuplat cu transmisia automată cu 8 viteze, este utilizat pentru pornire și la viteze de 135km/h. Acesta se activează în funcție de modul de condus selecționat.

Modul Zero Emisii

Modul Zero Emisii, selectat în mod implicit, îți permite să parcurgi majoritatea traseelor de la domiciliu la locul de muncă, fără a consuma carburant. Profită de o liniște remarcabilă la bord și pe performanțe de excepție cu zero emisii.

Modul Hybrid

Modul hibrid gestionează în mod automat tipul de energie la rularea în modul 100% electric, 100% benzină sau combinând cele două moduri dacă situația impune acest lucru; modul hibrid îmbină eficiența și versatilitatea, asigurând tranziții imperceptibile pentru pasageri.

Modul Sport

Te vei bucura la maxim de performanțele noului DS 9 grație setărilor ajustate pentru pedala de accelerație, cutia de viteze, direcția și suspensia controlată electronic. Vei aprecia plăcerea condusului dinamic, în deplină siguranță.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

FRÂNARE REGENERATIVĂ

La decelerare, energia cinetică degajată de roți este convertită în energie electrică. În acet fel, autonomia bateriei va crește.

ENERGIE ECONOMISITĂ GRAȚIE MODULUI E-SAVE

ENERGIE ECONOMISITĂ GRAȚIE MODULUI E-SAVE

Acest mod îți permite să economisești energia pentru a putea să parcurgi ultimii kilometri ai traseului în modul 100% electric Zero Emisii. Acest lucru îți permite să poți circula în zonele cu restricții de trafic impuse în orașe.

ENERGIE ECONOMISITĂ GRAȚIE MODULUI E-SAVE