Noul sedan DS 9

Puterea eleganței este aici

Disponibil din 2021

Noul sedan DS 9
Noul sedan DS 9

O CAPODOPERĂ A SOFISTICĂRII, UN MIRACOL AL TEHNOLOGIEI

Simbol al know-how-ului franțuzesc, DS 9 este aici. Echipat cu motorizarea hplug-in hybrid E-TENSE, noul sedan a fost creat pentru a-ți oferi tehnologii inedite, un confort de excepție și un rafinament de neegalat.

 

O SILUETĂ MODERNĂ, CROITĂ CU FINEȚE

DS 9 se remarcă prin liniile sale moderne, ce îmbină eleganța și dinamismul. Detaliile, precum finisajul Clous de Paris, DS Cornets sau mânerele retractabile, oferă mașinii un design distinctiv.

PERSONALIZARE

Pentru interiorul noului DS 9 poți alege dintre 5 inspirații.
Expresia supremă a celui mai bun know-how, Inspirația DS Opéra se remarcă prin pielea Nappa Art Rubis, care îmbracă în totalitate planșa de bord și emblematicele scaune cu design brățară. Habitaclul sofisticat este pus în valoare de pavilionul îmbrăcat în Alcantara®.

EXCELENȚA ÎN CELE MAI MICI DETALII

Interiorul se remarcă prin intermediul caracteristicilor sale unice: accentele ‘Clous de Paris’ guilloche, comenzile cu inserții ce imită geometria cristalurilor, ceasul B.R.M R180 și cusătura cu margini perlate.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

HAUTE COUTURE. ELECTRIC

DS 9 propune 2 motorizări plug-in hybrid E-TENSE. O versiune de 250 de CP va fi urmată ulterior de una de 360 de CP cu tracțiune integrală. Motorul electric, utilizat în fazele de accelerare și la viteze de până la 135 de km/h, te imersează într-o nouă experiență de condus, în deplină liniște.