DS 9 E-TENSE

Ești susținut de tehnologiile avansate

De la 61.000 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

Tehnologii

Atunci când ești asistat de tehnologii de ultimă generație

Conceput pentru confortul tău, DS 9 este echipat cu tehnologii de ultimă generație.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS 9 preia controlul

Cu DS PARK PILOT, manevrele de parcare devin extrem de ușoare.

Acest sistem inteligent poate detecta un spațiu de parcare care se potrivește cu mărimea noului DS 9, trecând pur și simplu în fața acestuia la viteze de până la 30 de km/h, după care inițiază apoi manevra de parcare laterală sau perpendiculară, fără nicio intervenție din partea ta asupra volanului sau a pedalelor.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Imperfecțiunile drumului scanate în timp real

Acest sistem inteligent de suspensii se bazează pe o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului și pe mai mulți senzori care scanează în timp real imperfecțiunile drumului. Datele sunt transmise în câteva milisecunde către un calculator care acționează independent asupra fiecărei roți. În funcție de informațiile pe care le primește, calculatorul face suspensia mai tare sau mai moale, garantând un confort optim.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Mașina veghează pentru tine

Grație unui proiector LED principal format din 3 module rotative, tehnologia DS ACTIVE LED VISION oferă mai multe moduri de iluminat, specifice fiecărei situații de condus. Modulele acționează simultan pentru a adapta în timp real unghiul, intensitatea și raza de acțiune a fasciculului luminos, în funcție de condițiile de drum (condiții meteo, luminozitate). Fie că rulezi de un drum urban, extraurban sau pe autostradă, iluminatul se va adapta pentru a îți garanta o vizibilitate high definition.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vizibilitate pe timp de noapte

Pe timp de noapte, grație camerei cu infraroșu ascunsă în grila față, noul DS DS 9 scanează drumul în timp real. Sistemul poate detecta pietoni și animale până la 100 m distanță pentru a putea vedea pericolele și a reacționa rapid.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Mașina veghează pentru tine

Pe timp de zi, dar și pe timp de noapte, un sistem de senzori și o cameră video evaluează atenția șoferului și monitorizează traiectoria mașinii. În cazul în care este detectată o stare de somnolență sau o lipsă de atenșie, sistemul emite un avertisment sonor care se aude în habitaclu și este afișat pe ecranul central.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

O avanpremieră a condusului autonom

DS DRIVE ASSIST a fost conceput pentru a asista șoferul, permițându-i în același timp să reia controlul asupra mașinii în orice moment. Sistemul ajustează viteza și distanța în funcție de vehiculul ce rulează în față și poziționează perfect noul DS 9 pe banda de rulare, controlând direcția. Această funcție gestionează viteza și traiectoria, garantând siguranța și starea de bine la volan.
Sistemul gestionează și fazele de oprire (în limita a 3 secunde) și de demarare atunci când traficul se intensifică.

DS DRIVE ASSIST