PUTERE

De la 250 la 360 CP

Motorizări plug-in hybrid

DIMENSIUNI

Lungime: 4.93 metri

Lățime: 1.93 metri

Înălțime: 1.46 metri

CONSUM/EMISII (WLTP¹)

Între 1.1 și 1.8 l/100km (REGIM MIXT)

Între 26 și 41 g/km – (CO₂, REGIM MIXT)

EMBLEMATIC

Design exterior: o bijuterie a rafinamentului

Simbol al savoir-faire-ului franțuzesc, DS 9 poate fi comandat acum la dealerul tau. Echipat cu motorizarea plug-in hybrid E-TENSE, noul sedan a fost creat pentru a-ți oferi tehnologii inedite, un confort de excepție și un rafinament de neegalat.

O siluetă modernă, croită cu finețe

DS 9 se remarcă prin liniile sale moderne, ce îmbină eleganța și dinamismul. Detaliile, precum DS Sabre și finisajul “Clous de Paris” sau DS Cornets sau mânerele retractabile oferă mașinii un design distinctiv.

O SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ CAPTIVANTĂ

Simboluri ale mărcii DS Automobiles, farurile DS ACTIVE LED VISION, care prind viață în momentul în care DS 9 este descuiat, precum și blocurile optice spate 3D Full LED amplifică puterea de atracție a sedanului.

Atenția acordată detaliilor

Sedanul poartă pe capotă simbolul „sabre” din metal guilloché “Clous de Paris”, un finisaj artistic, dar și tehnic, inspirat din arta fabricării ceasurilor.

Mânere retractabile

La exterior, lasă-te surprins de magia mânerelor retractabile care apar la apropierea de vehicul și se retractează atunci când te îndepărtezi de vehicul.

SAVOIR-FAIRE

Design interior: simbol al eleganței

DS 9 a fost conceput pentru ca fiecare pasager să se bucure de același spațiu și nivel de confort. În față, dar și în spate scaunele sunt încălzite, ventilate și au funcție de masaj. Alcantara© care îmbracă pavilionul, amplifică sentimentul de liniște.

DS LOUNGE

Cotiera Lounge, situată în spate, contribuie la confortul general; îmbrăcată în piele Nappa, aceasta oferă spații de depozitare echipate cu porturi USB și comenzi pentru funcțiile de masaj. Lasă-te captivat de frumusețea materialelor care îmbracă interiorul sedanului DS 9 și, în special de pielea care pune în valoare planșa de bord și volanul.

Cotiera Lounge, situată în spate, contribuie la confortul general; îmbrăcată în piele Nappa, aceasta oferă spații de depozitare echipate cu porturi USB și comenzi pentru funcțiile de masaj.

Lasă-te captivat de frumusețea materialelor care îmbracă interiorul sedanului DS 9 și, în special de pielea care pune în valoare planșa de bord și volanul.

Interior îmbrăcat în piele

Expresie supremă a savoir-faire-ului mărcii DS, interiorul OPÉRA  propune pielea Rouge Rubis, ce îmbracă în totalitate planșa de bord și emblematicele scaune cu model brățară. Această semnătură exclusivă include și un volan îmbrăcat în totalitate în piele Rouge Rubis.

Guillochage “Clous de Paris”

Artizanii mărcii DS au lucrat fiecare detaliu cu exigența decorării unei pietre prețioase. Inspirată de arta fabricării ceasurilor, tehnologia guillochage « Clous de Paris » a fost folosită pentru comenzile în formă de piramidă care se intersectează și se împletesc în mod armonios.

Cusături “point perle”

Cusăturile elegante Point Perle, inspirate din arta broderiei, reproduc forma unei perle și pun în valoare pielea ce îmbracă habitaclul.  Amintind de moda haute couture, acestea au devenit o semnătură a mărcii DS Automobiles.

B.R.M R180

Amplasat pe planșa de bord, ceasul B.R.M R180, conceput în parteneriat cu B.R.M Chronographes, apare la pornirea mașinii. Asociind tehnologia cu un design elegant, ceasul se actualizează în mod automat în funcție de anotimp și de trasee.

Confort acustic și plăcere la bord

Experții DS au creat pentru DS 9 un nou concept de confort acustic. Geamurile laminate cu folie acustică se îmbină cu o carcasă semi-lipită, ceea ce elimină vibrațiile, pentru a oferi o atmosferă caldă și liniștită. Această măiestrie subliniază puritatea sunetului oferit de sistemul Hi-Fi FOCAL Electra® și cele 14 difuzoare.

Informații legale
Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează DS STORE București.