DS 9 E-TENSE

Puterea și confortul unui plug-in hybrid

De la 62.900 EURO

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

Două motorizări plug-in hybrid disponibile

Grație tehnologiei plug-in hybrid E-TENSE, te bucuri de flexibilitate, confort și performanță. Asocierea dintre un motor electric și unul pe benzină amplifică plăcerea de a conduce, cu fiecare ocazie.

Cu două motorizări disponibile (250 CP și 360 CP cu tracțiune integrală), modelele E-TENSE afișează emisii de CO₂ cu valori cuprinse între 26 și 49 g/km, pentru o autonomie estimată de până la 61 km în ciclul WLTP¹.

Tehnologia E-TENSE

Conduci în deplină libertate

Reîncarcă bateria prin frânare

La decelerare, energia cinetică generată de roți este convertită în energie electrică. În acet fel, autonomia bateriei va crește cu până la 15%.

Programează utilizarea modului electric

Acest mod îți permite să economisești energia pentru a putea să parcurgi ultimii kilometri ai traseului în modul 100% electric Zero Emisii. Acest lucru îți permite să circuli în zonele cu restricții de trafic impuse în orașe.

Selectează modul tău de condus

Modul Zero Emisii

Modul Zero Emisii, selectat în mod implicit, îți permite să parcurgi majoritatea traseelor de la domiciliu la locul de muncă, fără a consuma carburant.

Modul Hybrid

Modul hibrid gestionează în mod automat tipul de energie la rularea în modul 100% electric, 100% benzină sau combinând cele două moduri dacă situația impune acest lucru.

Modul E-TENSE Sport

Te vei bucura la maxim de performanțele noului DS 9 grație setărilor ajustate pentru pedala de accelerație, cutia de viteze, direcția și suspensia controlată electronic.

Modul Confort

Acest mod, disponibil pe motorizările termice și E-TENSE, permite activarea suspensiei DS ACTIVE SCAN. Acesta ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale, pentru un confort maxim.

AVANTAJELE ADUSE DE PLUG-IN HYBRIDUL E-TENSE

Liniște și confort la condus

Bucură-te de liniște la bord în timpul fazelor de pornire sau în modul de rulare Zero Emission. O senzație de liniște amplificată de geamurile laminate oferite în standard pe versiunile E-TENSE.

Conduci în deplină libertate

Alegerea unui Plug-In Hybrid îți oferi libertatea de a te deplasa prin oraș chiar și atunci când traficul este restricționat. Versiunile noastre E-TENSE sunt echipate cu un dispozitiv LED cyan, poziționat în partea de sus a parbrizului, pentru a indica faptul că modul electric este activat.

Emisii

Motorizările noastre Plug-In Hybrid E-TENSE sunt o referință pe piață atunci când vine vorba de emisii, cu până la 49 g de CO₂/km.

Portbagaj și utilitate

DS 9 beneficiază de proporții unice, concepute de inginerii mărcii DS. Cu o capacitate de 510 litri, portbagajul DS 9 E-TENSE este unul dintre cele mai mari din segmentul său.

Servicii dedicate E-TENSE

Profită de numeroasele servicii oferite de DS Automobiles pentru a-ți facilita viața de zi cu zi la bord: localizează stațiile de încărcare și planifică încărcarea sau instalarea unei stații de încărcare la domiciliu, direct de pe smartphone sau din mașină.

O versiune cu tracțiune integrală

Cu cele două motoare electrice, unul situat în față, celălalt în spate, unitatea de putere a versiunii E-TENSE 4×4 360 îți oferă până la 360 CP pentru performanțe remarcabile.

Autonomie & reîncărcare

Călătorii în modul zero emisii

Când sunt utilizate în modul electric, modelele noastre E-TENSE oferă o autonomie de până la 61 de km (WLTP¹). O distanță perfectă pentru a te ajuta în călătoriile zilnice prin oraș.

Viteza

Printre factorii care afectează cel mai mult autonomia mașinilor plug-in hybrid, viteza este cea mai importantă. Atunci când menții o viteză constantă și moderată, autonomia mașinii este optimizată.

Stilul de condus și relieful traseului

Mașinile plug-in hybrid sunt sensibile la stilul de condus și la relieful exterior. Alegerea modului Eco (poate fi selectat dintre patru moduri de condus), adoptarea unui comportament ecologic la volan sau utilizarea frânării regenerative sunt soluții ce contribuie la economisierea a până la 15% din energie.

Confort termic și încălzire

În caz de căldură excesivă sau de temperaturi negative, bateria trebuie să furnizeze energia necesară pentru a răci sau încălzi habitaclul, consumând până la 35% din energie pe timp de iarnă. Este de preferat să precondiționezi  (să încălzești sau să răcești) vehiculul tău plug-in hybrid în timp ce acesta încă este racordat la stația de încărcare.

SIMULEAZĂ TIMPII DE REÎNCĂRCARE

Timpii de reîncărcare reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (puterea sursei de reîncărcare, temperatură, etc)

SIMULEAZĂ VALORILE AUTONOMIEI

Valorile autonomiei reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (stil de condus, viteză,  temperatură, etc).

 Informații legale
Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare te rugăm să contactezi DS STORE București.