DS 7 CROSSBACK

Tehnologie de înaltă clasă

De la 31.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

POST DE CONDUCERE AVANSAT TEHNOLOGIC

Poți personaliza grafica inteligentă a panoului de instrumente de 12″ din dreptul șoferului. Un meniu derulant controlat prin intermediul comenzilor de pe volan îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.
Acesta oferă șase teme vizuale, inclusiv DS CONNECTED PILOT și DS NIGHT VISION.

Ecranul tactil central de 12″ îți permite să controlezi diverse funcții printr-o atingere blândă “virtuală” sau prin utilizarea unui controler cromat cu inserții de cristal*.
Acesta îți oferă acces la funcționalități de confort, multimemedia, conectivitate și Mirror Screen**.
*În funcție de versiune **Este nevoie de un smartphone compatibil

DS SAFETY: ARE MEREU GRIJĂ DE TINE

Pe timpul călătoriilor lungi, lipsa de concentrare sau vizibilitatea slabă pot duce la situații periculoase. DS SAFETY grupează împreună funcții majore care vor face fiecare călătorie mai sigură.

DS NIGHT VISION: poți vedea în noapte

Am proiectat tehnologia DS NIGHT VISION pentru a te ajuta să vezi mai bine în întuneric. O cameră cu infraroșu plasată în grilă detectează pietonii și animalele de pe drum la o distanță de până la 100 de metri în față. Sistemul îți permite să anticipezi și să reacționezi corespunzător în caz de pericol.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: fii mereu în alertă

Inginerii noștri au dezvoltat un sistem ce poate detecta momentele când atenția ta ajunge la un nivel periculos de scăzut. La primele semne de oboseală sau distragere a atenției, sistemul DS DRIVER ATTENTION MONITORING declanșează un avertisment sonor și o alertă vizuală pe ecran. Indiferent dacă este zi sau noapte.

DS ACTIVE LED VISION: vezi și fă-te văzut

Prezentat în premieră pe conceptul nostru DS E-TENSE, sistemul DS ACTIVE LED VISION este în același timp atrăgător și funcțional. Dispune de un proiector LED principal și trei module pivotante LED. Pentru o vizibilitate optimă, acestea se rotesc orizontal și vertical în funcție de unghiul volanului, de viteză și de condițiile meteorologice.

DS LOUNGE: O LINIȘTE DINAMICĂ

În interiorul DS 7 CROSSBACK te vei bucura de liniște și de echilibru. Tehnologiile sale inovatoare și designul de avangardă produc niveluri inegalabile de calm, confort și eficiență.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: confort și dinamism

Datorită camerei video și a senzorilor, tehnologia SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN scanează orice imperfecțiune de la suprafața drumului.
Aceste date sunt transmise unui computer care controlează independent fiecare roată, ajustând modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale pentru un confort maxim.

Sistem HiFi FOCAL Electra®: sunet în cea mai pură formă

Pentru sistemul audio am apelat la FOCAL®, principalul furnizor francez de echipamente de sunet profesionale, pentru acasă sau în mașină. Acest sistem vârf de gamă, numit HiFi FOCAL Electra®, este format din 14 boxe poziționate cu atenție la interior pentru o experiență audio unică.

DS PILOT: DRUMUL SPRE RULAREA SEMI-AUTONOMĂ

Călătorește în liniște totală datorită celor mai noi tehnologii de asistență a șoferului oferite de DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT: condu sau lasă-te condus

Sistemul DS CONNECTED PILOT ajută la condus în timp ce tu îți permiți să reiei controlul mașinii în orice moment. Acest lucru reprezintă un pas mai departe spre rularea autonomă. Sistemul inovator reglează viteza și distanța față de vehiculul din față. De asemenea, poziționează noul tău DS 7 CROSSBACK pe banda sa, prin controlul sistemului de direcție. În acest fel te poți simți relaxat și în siguranță la volan.

Lane Keeping Assist a fost proiectat să funcționeze cel mai bine pe benzile de circulație care sunt clar marcate pe ambele părți (autostrăzi și șosele cu patru benzi).

*În funcție de țară și restricțiile de viteză

DS PARK PILOT:  parchează mai ușor

 

Acest nou sistem de asistență a șoferului permite noului DS 7 CROSSBACK să parcheze în paralel cu bordura sau în spic, fără ca șoferul să atingă volanul sau pedalele. DS PARK PILOT detectează spațiile de parcare potrivite pentru DS 7 CROSSBACK prin simpla trecere pe lângă acestea la viteze de până la 30 de km/h.

DS ConnectedCAM: O cameră video ce înregistrează tot cea ce vezi atunci când conduci

DS ConnectedCAM este un sistem ce include o cameră video integrată la baza oglinzii interioare care filmează și stochează imagini. Datorită conexiunii sale WiFi, datele culese pot fi transferate către un smartphone.

Descarcă DS ConnectedCAM™ pentru Android

Descarcă DS ConnectedCAM™ pentru iOS

Când devi proprietar DS vei avea acces automat la colecția noastră de servicii Only You. Inspirat de tine și creat pentru tine, acest serviciu este piatra de temelie a experienței DS și dovada angajamentului nostru față de tine. Pentru o lungă perioadă de timp trecută după cumpărarea DS-ului, vei continua să te bucurați de o serie de servicii personalizate și adaptate pentru fiecare nevoie.

 

SERVICE PERSONALIZAT