DS 7 CROSSBACK

Caracteristici tehnice

De la 31.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

SPAȚIU INTERIOR, CONFORT ABSOLUT

La bord, pasagerii noului DS 7 CROSSBACK se bucură de un spațiu fără precedent, în special pe locurile spate, acolo unde spătarul scaunului poate fi înclinat la un unghi cuprins între 23 și 32 de grade. Scaunele sunt create din spumă de înaltă densitate pentru confort maxim și suport. În față pot fi încălzite și ventilate, oferind și funcție de masaj (cu cinci moduri disponibile prin intermediul ecranului tactil central).

 

DS 7 CROSSBACK oferă cel mai mare portbagaj din clasa sa (555 de litri), cu un sistem inovator care te ajută să încarci bagajele. Pachetul Easy Access* cuprinde o hayon motorizat cu funcție hands-free. Acest lucru îți permite să îl deschizi atunci când ai mâinile ocupate prin simpla mișcare a piciorului pe sub bara spate.

*Împreună cu Keyless Entry and Start

Inginerii și tehnicienii noștri și-au folosit pregătirea pentru a garanta siguranța în orice moment și pentru a garanta, de asemenea, plăcerea de a conduce perfectă în timp ce te afli la volanul DS 7 CROSSBACK.
DS 7 CROSSBACK a obținut cea mai bună notă, echivalentul a cinci din cele cinci stele în testele de siguranță Euro NCAP.

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

Lungime exterioară (mm)

4573

Lățime exterioară (cu/fără oglinzi) (mm)

1906/2098

Înălțimea exterioară (mm)

1625

Ampatament (mm)

2738

Volumul portbagajului (litri VDA)

555 (1750 cu bancheta rabatată)

Lățimea portbagajului (între apărătorile roților) (mm)

1201

Înălțimea utilă la interior (mm)

581 (până la 910 sub plafon)

Când devi proprietar DS vei avea acces automat la colecția noastră de servicii Only You. Inspirat de tine și creat pentru tine, acest serviciu este piatra de temelie a experienței DS și dovada angajamentului nostru față de tine. Pentru o lungă perioadă de timp trecută după cumpărarea DS-ului, vei continua să te bucurați de o serie de servicii personalizate și adaptate pentru fiecare nevoie.

SERVICE PERSONALIZAT