DS 7 CROSSBACK

Motorizări eficiente

De la 31.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

MOTORIZĂRI PUTERNICE CU PERSONALITATE DINAMICĂ

SUV-ul de lux DS 7 CROSSBACK este disponibil alături de o gamă de motoare dinamice pe benzină sau diesel. Puternice și eficiente, acestea se conformează celor mai recente standarde de emisii (Euro 6.3) și ies în evidență prin cuplul motor remarcabil. Acestea sunt acum și mai responsive datorită noii noastre cutii de viteze automate cu 8 trepte. Tehnologii precum presiunea de injecție de 200 bar pentru motorul PureTech pe benzină și tehnologia Stop & Start, atât pe motoarele PureTech, cât și pe cele BlueHDi asigură un consum redus și emisii scăzute de CO₂.

Beneficiază de performanțe excepționale din partea motoarelelor noastre PureTech 180 și PureTech 225, cuplate la cutia automată EAT8. Pentru a respecta standardele viitorului, motorul tău este echipat cu cele mai noi inovații care reduc emisiile de CO₂.

În ceea ce privește emisiile de noxe, atât motoarele PureTech, cât și motoarele diesel BlueHDi sunt deja conforme cu standardul Euro 6d care intră în vigoare în 2020.

E-TENSE 4×4: UN HYBRID DE LA DS

Disponibil pe DS 7 CROSSBACK din primăvara anului 2019, puternicul plug-in hybrid E-TENSE semnifică performanță și eficiență grație celor 300 de CP, tracțiunii integrale și celor 60 de km ce pot fi parcurși în regim 100% electric. Inginerii noștri au creat o arhitectură ingenioasă unică, astfel încât să nu existe sacrificii atunci când vine vorba de spațiul interior sau de volumul portbagajului.

Bucură-te de performanțe excepționale în armonie perfectă cu stilul tău de viață, datorită celor mai noi motoare BlueHDi și PureTech.

Când devi proprietar DS vei avea acces automat la colecția noastră de servicii Only You. Inspirat de tine și creat pentru tine, acest serviciu este piatra de temelie a experienței DS și dovada angajamentului nostru față de tine. Pentru o lungă perioadă de timp trecută după cumpărarea DS-ului, vei continua să te bucurați de o serie de servicii personalizate și adaptate pentru fiecare nevoie.

SERVICE PERSONALIZAT