Două motorizări Plug-In Hybrid disponibile pentru DS 7 CROSSBACK

Pornește în liniște, conducând DS 7 CROSSBACK E-TENSE în regim electric. Autonomia de până la 58 de kilometri (în ciclu WLTP (1)) este suficientă pentru naveta ta zilnică.

E-TENSE 225

E-TENSE 225

Performanțe:
225 CP
0 – 100 km/h în 8,9 secunde

Consum/Emisii (WLTP):
1,4 l/100km (1)
31 g/km CO2 (1)

Autonomie în modul 100% electric:
până la 55 km în ciclul WLTP (1)

E-TENSE 4X4 300

E-TENSE 4X4 300

De la 54.600 EUR, TVA inclus

Performanțe:
300 CP și tracțiune integrală
0 – 100 km/h în 5,9 secunde

Consum/Emisii (WLTP):
1,3 l/100km (1)
30 g/km CO2 (1)

Autonomie în modul 100% electric:
până la 58 km în ciclul WLTP (1)

E-TENSE 4X4 300

CONDUCI ÎN DEPLINĂ LIBERTATE

Cu tehnologia E-TENSE

Frânarea regenerativă

Trebuie doar să frânezi pentru a reîncărca bateriile

Inspirată și testată în Formula E, frânarea regenerativă transformă energia cinetică în energie electrică atunci când decelerezi, extinzând astfel autonomia bateriei. O simplă apăsare a manetei de viteză activează această funcție care îți permite să mărești autonomia mașinii cu până la 20%.

Funcția E-SAVE

Economisești electricitate pentru mai târziu

Funcția E-SAVE economisește energie electrică în baterii pentru o utilizare viitoare. Acest mod este util în special atunci când anticipezi trecerea printr-o zonă de trafic cu restricții, rezervată exclusiv vehiculelor „verzi”.

Moduri de rulare

Selectezi modul de rulare care ți se potrivește cel mai bine

Modelele noastre E-TENSE oferă mai multe moduri de rulare:

Modul Zero Emission, activat implicit, este ideal pentru călătoriile în zonele urbane. Poți parcurge până la 58 km, cu versiunea E-TENSE 4×4 300, fără a consuma o picătură de benzină. Tăcere absolută la bord, manevrabilitate excepțională: experimentează senzații noi.

Modul Hybrid îți permite să mergi în anumite momente în modul 100% electric și în alte momente utilizând soluția de propulsie termică. Util atât în ​​oraș, cât și pe autostradă, acest mod derulare îți oferă o utilizare optimă a energiei electrice.

Activează modul SPORT pentru a dezlănțui întreg potențialul DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Motorul cu ardere internă va livra toată puterea, asistat de cele două motoare electrice. Accelerezi și repeți: vei atinge astfel culmea plăcerii de a conduce.

Disponibil numai pe versiunea E-TENSE 4×4, modul 4×4 sau 4WD va îmbunătăți manevrabilitatea pe drum sau pe teren dificil. Puterea motoarelor este distribuită uniform pe toate cele patru roți, îmbunătățind considerabil aderența, indiferent dacă drumul pe care ești este unul plin de viraje, umed, noroios sau înzăpezit.

AVANTAJELE ADUSE DE PLUG-IN HYBRID-UL E-TENSE

Liniște și confort la condus

Bucură-te de liniște la bord în timpul fazelor de pornire sau în modul de rulare Zero Emission. O senzație de liniște amplificată de geamurile laminate oferite în standard pe versiunile E-TENSE.

Călătorești peste tot, în toate circumstanțele

Alegând un Plug-In Hybrid îți oferi libertatea de a te deplasa prin oraș, chiar și atunci când traficul este restricționat. Versiunile noastre E-TENSE sunt echipate cu un dispozitiv LED cyan, poziționat în partea de sus a parbrizului, pentru a indica faptul că modul electric este activat.

Emisii și consum

Motorizările noastre Plug-In Hybrid E-TENSE sunt o referință pe piață atunci când vine vorba de emisii și consum: 30 g CO2/km și 1,3 litri/100 km pentru versiunea E-TENSE 4×4 300.

TEHNOLOGIE ȘI RAFINAMENT

Păstrând ADN-ul și identitatea DS 7 CROSSBACK, versiunile noastre Plug-In Hybrid E-TENSE au fost concepute pentru a fi utilizate cu ușurință.

Un interior distinctiv dedicat confortului tău

 

Interiorul modelului DS 7 CROSSBACK iese în evidență prin caracteristici unice, cum ar fi finisajul Guilloche „Clous de Paris”, ceasul B.R.M R180 și cusăturile „pearl”.

În modelul Plug-In Hybrid E-TENSE, atenția pe care am acordat-o fiecărui detaliu poate fi demonstrată prin E-ul în relief de pe maneta de schimbătorului de viteze, o legătură făcută astfel către conceptul electric ce a stat la baza modelului de serie.
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 a fost inițial lansat alături de Inspirația RIVOLI și decorațiunile Pearl Grey.

O experiență senzorială sporită prin intermediul celor două ecrane de 12 inch. Grafica hărții de pe ecranul tactil oferit de DS 7 CROSSBACK E-TENSE actualizează în timp real cât de departe poți conduce în modul electric, pe lângă afișarea stațiilor de încărcare.

 

SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN

SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN

Smooth and reactive

Suspensia DS ACTIVE SCAN analizează drumul din fața mașinii și se reglează automat, îmbunătățind confortul în mișcare pentru a crea o experiență de conducere unică, lină.
Această tehnologie inovatoare folosește o cameră amplasată în spatele parbrizului conectată electronic la punțile față și spate. Tehnologia funcționează cu ajutorul a patru senzori de înălțime și a trei accelerometre pentru a măsura reacțiile DS 7 CROSSBACK, cum ar fi viteza, unghiul volanului și frânarea.

 

DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Condu sau lasă-te condus

Sistemul DS CONNECTED PILOT ajută la condus în timp ce tu îți permiți să reiei controlul mașinii în orice moment. Acest lucru reprezintă un pas mai departe spre rularea autonomă. Sistemul inovator reglează viteza și distanța față de vehiculul din față. De asemenea, poziționează noul tău DS 7 CROSSBACK pe banda sa, prin controlul sistemului de direcție. În acest fel te poți simți relaxat și în siguranță la volan.

Lane Keeping Assist a fost proiectat să funcționeze cel mai bine pe benzile de circulație care sunt clar marcate pe ambele părți (autostrăzi și șosele cu patru benzi).

*În funcție de țară și restricțiile de viteză

DS CONNECTED PILOT

CARISMATIC ȘI SOFISTICAT

În timp ce păstrează ADN-ul și identitatea DS 7 CROSSBACK, versiunile plug-in hybrid E-TENSE ies în evidență în mod elegant datorită numeroaselor caracteristici de design individuale care le conturează drept automobile moderne și performante.

În timp ce păstrează ADN-ul și identitatea DS 7 CROSSBACK, versiunile plug-in hybrid E-TENSE ies în evidență în mod elegant datorită numeroaselor caracteristici de design individuale care le conturează drept automobile moderne și performante.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION: Vezi și ești văzut

Prezentat în premieră pe conceptul nostru DS E-TENSE, sistemul DS ACTIVE LED VISION este în același timp atrăgător și funcțional. Dispune de un proiector LED principal și trei module pivotante LED. Pentru o vizibilitate optimă, acestea se rotesc orizontal și vertical în funcție de unghiul volanului, de viteză și de condițiile meteorologice.

 

DS ACTIVE LED VISION
HYBRID 4X4 REÎNCĂRCABIL

HYBRID 4X4 REÎNCĂRCABIL

Trenul de rulare E-TENSE 4x4: Hybrid de la DS

Trenul de rulare este compus dintr-un motor pe benzină de 200 de CP (147 kW) combinat cu două motoare electrice ce furnizează împreună 109 CP (80 kW) și o transmisie automată cu 8 trepte (EAT8). Puterea totală ajunge la 300 de CP, iar cuplul motor la 450 Nm dacă se rulează în modul Sport.

În modul „Emisii zero” DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 poate rula 58 de kilometri în ciclu WLTP (1) datorită bateriei cu o capacitate de 13,2 kW/h. Autonomia va face față călătoriilor zilnice din oraș sau pe autostradă cu o viteză de până la 135 de km/h. Când nivelul de încărcare al bateriei este scăzut sau lipsa de aderență o cere, motorul cu ardere internă intră în acțiune.

 

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT: parchează mai ușor

Elimină stresul din manevrele de parcare cu ajutorul sistemului DS PARK PILOT. Mașina ta va parca paralel sau în spic în siguranță, știind să și iasă din locurile de parcare fără ca tu să faci nimic.

DS PARK PILOT

SIMULEAZĂ TIMPII DE REÎNCĂRCARE

Timpii de reîncărcare reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (puterea sursei de reîncărcare, temperatură, etc)

SIMULEAZĂ VALORILE AUTONOMIEI

Valorile autonomiei reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (stil de condus, viteză,  temperatură, etc).

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

SERVICE PERSONALIZAT