De la 49.400 EUR, TVA inclus

PLUG-IN HYBRID 4x4

Performanțe:
300 de CP și tracțiune integrală
0 – 100 km/h în 5,9 secunde

Consum/Emisii (WLTP):
Mai puțin de 1,4 l/100km (1)
Mai puțin de 31 g/km CO2 (1)

Eficient și inteligent

Pornește în liniște, conducând DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 în regim electric. Autonomia de 58 de kilometri, în ciclu WLTP (1) este suficientă pentru naveta ta zilnică.

Disponibil pentru domandă.

AVANTAJELE ADUSE DE PLUG-IN HYBRID-UL E-TENSE

Extinde autonomia cu ajutorul funcției BRAKE

Ca urmare a experienței obținute în urma curselor din Formula E, frânarea regenerativă transformă energia cinetică atunci când decelerezi în energie electrică, extinzând astfel autonomia bateriilor.

Cu funcția E-SAVE programezi felul în care folosești modul de rulare electric

Funcția E-SAVE îți permite să păstrezi suficientă energie a bateriei pentru a conduce ultimii 10 sau 20 de kilometri din drum în mod 100% electric fără a genera gaze cu efect de seră sau emisii poluante. Asta înseamnă că poți să te deplasezi în oraș dacă există zone cu restricții legate de emisiile de noxe.

Reîncarcă bateria la o stație de încărcare sau acasă într-o oră și 45 de minute

Bateriile DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 se vor încărca într-o oră și 45 de minute de la o priză dedicată de 32A cu un încărcător de 6,6 kW sau în opt ore de la o priză obișnuită de 8A.

TEHNOLOGIE ȘI SOFISTICARE

Un interior distinctiv dedicat confortului tău

 

Interiorul modelului DS 7 CROSSBACK iese în evidență prin caracteristici unice, cum ar fi finisajul Guilloche „Clous de Paris”, ceasul B.R.M R180 și cusăturile „pearl”.

În modelul hibrid E-TENSE 4×4, atenția pe care am acordat-o fiecărui detaliu poate fi demonstrată prin E-ul în relief de pe maneta de schimbătorului de viteze, o legătură făcută astfel către conceptul electric ce a stat la baza modelului de serie.
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 va fi inițial lansat alături de Inspirația RIVOLI și decorațiuni Pearl Grey.

O experiență senzorială sporită prin intermediul celor două ecrane de 12 inch. Grafica hărții de pe ecranul tactil oferit de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 actualizează în timp real cât de departe poți conduce în modul electric, pe lângă afișarea stațiilor de încărcare.

 

MODURI DE RULARE DIFERITE

MODURI DE RULARE DIFERITE

PROFITĂ DE SETĂRILE ACESTORA

Modul implicit este „Emisii zero”. De fiecare dată când începi să conduci mașina se comportă ca un vehicul electric care se concentrează pe confortul și liniștea de a conduce fără emisii poluante sau de CO2;
„Sport” favorizează performanța și plăcerea șofatului;
„Hybrid” optimizează automat performanțele și consumul de combustibil. În medie, emisiile de CO2 sunt mai mici de 31 de g/km (1);
„4WD” livrează cuplu la toate cele patru roți pentru o aderență îmbunătățită pe drumurile umede, nisipoase sau înzăpezite.

SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN

SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN

Smooth and reactive

Suspensia DS ACTIVE SCAN analizează drumul din fața mașinii și se reglează automat, îmbunătățind confortul în mișcare pentru a crea o experiență de conducere unică, lină.
Această tehnologie inovatoare folosește o cameră amplasată în spatele parbrizului conectată electronic la punțile față și spate. Tehnologia funcționează cu ajutorul a patru senzori de înălțime și a trei accelerometre pentru a măsura reacțiile DS 7 CROSSBACK, cum ar fi viteza, unghiul volanului și frânarea.

 

SUSPENSIA DS ACTIVE SCAN
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT

Condu sau lasă-te condus

Sistemul DS CONNECTED PILOT ajută la condus în timp ce tu îți permiți să reiei controlul mașinii în orice moment. Acest lucru reprezintă un pas mai departe spre rularea autonomă. Sistemul inovator reglează viteza și distanța față de vehiculul din față. De asemenea, poziționează noul tău DS 7 CROSSBACK pe banda sa, prin controlul sistemului de direcție. În acest fel te poți simți relaxat și în siguranță la volan.

Lane Keeping Assist a fost proiectat să funcționeze cel mai bine pe benzile de circulație care sunt clar marcate pe ambele părți (autostrăzi și șosele cu patru benzi).

*În funcție de țară și restricțiile de viteză

CARISMATIC ȘI SOFISTICAT

În timp ce păstrează ADN-ul și identitatea DS 7 CROSSBACK, versiunea plug-in hybrid E-TENSE 4x4 iese în evidență în mod elegant datorită numeroaselor caracteristici de design individuale care îl conturează drept un automobil modern și performant.

În timp ce păstrează ADN-ul și identitatea DS 7 CROSSBACK, versiunea plug-in hybrid E-TENSE 4x4 iese în evidență în mod elegant datorită numeroaselor caracteristici de design individuale care îl conturează drept un automobil modern și performant.

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION: Vezi și ești văzut

Prezentat în premieră pe conceptul nostru DS E-TENSE, sistemul DS ACTIVE LED VISION este în același timp atrăgător și funcțional. Dispune de un proiector LED principal și trei module pivotante LED. Pentru o vizibilitate optimă, acestea se rotesc orizontal și vertical în funcție de unghiul volanului, de viteză și de condițiile meteorologice.

 

DS ACTIVE LED VISION
HYBRID 4X4 REÎNCĂRCABIL

HYBRID 4X4 REÎNCĂRCABIL

Trenul de rulare E-TENSE 4x4: Hybrid de la DS

Trenul de rulare este compus dintr-un motor pe benzină de 200 de CP (147 kW) combinat cu două motoare electrice ce furnizează împreună 109 CP (80 kW) și o transmisie automată cu 8 trepte (EAT8). Puterea totală ajunge la 300 de CP, iar cuplul motor la 450 Nm dacă se rulează în modul Sport.

În modul „Emisii zero” DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 poate rula 58 de kilometri în ciclu WLTP (1) datorită bateriei cu o capacitate de 13,2 kW/h. Autonomia va face față călătoriilor zilnice din oraș sau pe autostradă cu o viteză de până la 135 de km/h. Când nivelul de încărcare al bateriei este scăzut sau lipsa de aderență o cere, motorul cu ardere internă intră în acțiune.

 

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT: parchează mai ușor

Elimină stresul din manevrele de parcare cu ajutorul sistemului DS PARK PILOT. Mașina ta va parca paralel sau în spic în siguranță, știind să și iasă din locurile de parcare fără ca tu să faci nimic.

DS PARK PILOT

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

SERVICE PERSONALIZAT