AVANPREMIERA

DS 4, combinația dintre tehnologia amplificată și savoir-faire-ul franțuzesc

Deschizând calea unei noi generații de vehicule marca DS Automobiles, designerii noștri au conceput DS 4 pe o platformă inovatoare, ce oferă mai multă libertate în materie de design și de integrare a tehnologiei avangardiste. Descoperă în premieră tehnologia de la bordul DS 4, disponibil începând cu 2021.

Un viitor accesibil

DS 4 întruchipează o nouă filozofie denumită “tehnologia augmentată”: o combinație exclusivă între tehnologia de ultimă oră și realitatea augmentată. Un plus de eficiență, de conectivitate și de inovație în serviciul experienței de condus și al siguranței.

CONECTAT

În armonie cu mașina ta

Pentru a profita din plin de fiecare călătorie, cockpit-ul DS 4 oferă o experiență unică și imersivă.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Pentru o perspectivă unică și clară asupra drumului

Afișajul extins de tip head-up reprezintă un prim pas către realitatea augmentată. Proiectate prin parbriz, informațiile digitale par să apară direct pe drum, pentru ca șoferul să nu își abată privirea de la drum.

 

DS IRIS SYSTEM

Comenzile te ascultă

DS IRIS SYSTEM este noul sistem de recunoaștere vocală, intuitiv și reactiv. Un veritabil asistent personal care înțelege ce îi spui, pentru ca sistemul să execute ce vrei tu, atunci când dorești.

 

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Comenzile rapide sunt la îndemână

Activează oricare dintre funcțiile principale ale sistemului cu un simplu gest, fără a naviga sau a lua ochii de la drum, grație DS SMART TOUCH. Ideal amplasat la îndemână, un ecran tactil reacționează la mișcările tale și recunoaște gesturile, precum mărirea și micșorarea distanței focale sau chiar scrisul.

 

DS SMART TOUCH

Siguranța DS

Pentru DS Automobiles, experiența de condus și siguranța se află în centrul preocupărilor. De aceea, DS 4 este echipat cu tehnologii de asistență la condus de ultimă generație.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0

Experiență de condus de nouă generație

DS DRIVE ASSIST 2.0 îmbogățește experiența de condus autonom. Sistemul include schimbarea semi-automată a benzii și adaptarea vitezei în curbe, în funcție de indicatoarele rutiere. Grație senzorilor, radarului frontal Lidar, radarelor amplasate la colțurile mașinii, unei camere video situate în partea de sus a parbrizului și grație inteligenței artificiale, sistemul analizează drumul și poziționează mașina în timp real , în funcție de împrejurimi.

 

DS MATRIX LED VISION

O semnătură luminoasă cu tehnologie avansată

Farurile de ultimă generație DS MATRIX LED VISION, mai subțiri și mai moderne, introduc tehnologiile Matrix Beam și Dynamic Bending Light (iluminat dinamic în viraje) pe DS 4. Fasciculele detectează împrejurimile cu precizie și se adaptează pentru a putea rula cu luminile de drum, fără a deranja ceilalți participanți la trafic.

 

DS COMFORT & CARE

Inovații pentru o liniște dinamică la bord

Descoperă tehnologiile de ultimă generație ce echipează DS 4, pentru o experiență de condus și o siguranță amplificate pe parcursul călătoriilor, începând cu 2021.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipează drumul

Utilizând o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, patru senzori și trei accelerometri, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează în timp real și independent asupra fiecărei roți și ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale, în funcție de imperfecțiunile drumului.

DS NIGHT VISION

Vezi ce nu poate fi văzut pe timp de noapte

O cameră video cu infraroșu, amplasată la nivelul grilei DS 4 detectează prezența pietonilor și a animalelor în fața vehiculului pe o distanță de până la 200 metri și afișează imaginea pe instrumentarul de bord digital pentru ca șoferul să anticipeze pericolele și să reacționeze în consecință. Un real beneficiu în materie de siguranță ce asigură un condus odihnitor, chiar și pe timp de noapte.

E-TENSE

Mobilitate de nouă generație

Inginerii noștri au conceput, pentru DS 4, o platformă mult mai eficientă, în serviciul designului și al performanței. Concepută pentru a găzdui motorizarea E-TENSE plug-in hybrid de ultimă generație ce asociază un motor pe benzină de 180CP și un motor electric de 110CP, platforma va oferi, începând cu 2021, o performanță incredibilă și flexibilitate la condus: autonomie de până la 50km în ciclu mixt (WLTP), fără a afecta spațiul la bord sau volumul portbagajului.