DS 3 CROSSBACK

TEHNOLOGIE GÂNDITĂ PENTRU TINE

De la 24.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

DS ACCESS

Accesul în mașina nu va mai fi niciodată la fel

Mașina te recunoaște de la distanță
DS 3 CROSSBACK îți recunoaște cheia și se descuie automat, în timp ce îți păstrezi cheile în buzunar sau în geantă.

Partajează accesul la mașina ta cu ajutorul aplicației MyDS
Modul în care ne folosim mașinile evoluează și mulți dintre noi vrem să împărțim mașina cu alții. De aceea, DS 3 CROSSBACK oferă tehnologia SMART ACCESS, care îți permite să acorzi acces la mașina ta prin intermediul aplicației MyDS.

SISTEM KEYLESS ENTRY & START

EȘTI ÎNTÂMPINAT CU CĂLDURĂ

 

1.50 metri: aceasta este distanța de la care DS 3 CROSSBACK îți poate simți prezența. Pe măsură ce te apropii de mașină, datorită tehnologiei PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, autovehiculul se descuie automat, iar manerele ușii, invizibile până acum, apar. Pur și simplu deschizi ușa pentru a ajunge în spatele volanului.

La ieșirea din mașină principiu este similar: mânerul ușii se retractează și mașina se încuie automat.

KEYLESS START

Pentru a porni DS 3 CROSSBACK, apasă butonul Start/Stop situat pe consola centrală, în timp ce cheia este încă în buzunar.

DS SMART ACCESS

Un asistent real zi de zi, tehnologia DS SMART ACCESS îți permite să pornești noul DS 3 CROSSBACK utilizând aplicația MyDS. Planifică înainte cum acorzi și retragi permisiunea de acces la interior sau la portbagaj, permițând unui număr de până la cinci apropiați să folosească vehiculul când și cum dorești.

 

DS PILOT

Un alt pas către rularea autonomă

DS DRIVE ASSIST

Condu sau lasă-te condus

DS DRIVE ASSIST reprezintă încă un pas mai aproape de rularea autonomă, ușurând călătoriile lungi prin combinarea mai multor sisteme diferite de asistență la condus. Active Cruise Control menține viteza, precum și o distanță sigură față de mașină în față, poziționând totodată DS 3 CROSSBACK în centrul benzii sale de circulație.

Atunci când traficul încetinește, această tehnologie poate opri complet mașina, repornind-o pe măsură ce vehiculele din față se pun în mișcare. Adunând toate aceste tehnologii la un loc, DS DRIVE ASSIST elimină stresul din traficul de pe autostradă.

 

DS PARK PILOT

Mașina ta parchează singură

 

Datorită tehnologiei DS PARK PILOT, mașina se va parca fără nici o intervenție din partea ta asupra volanului sau a pedalelor.

Pentru a parca, trebuie sa faci doar un singur lucru: să ți butonul apasat si să aștepți ca magia sa se intample. Sistemul nostru găsește un spațiu de parcare care se potrivește cu mărimea noului DS 3 CROSSBACK pur și simplu trecând prin fața acestuia la viteze de până la 30 de km/h. Acesta inițiază apoi manevra de parcare paralel cu bordura sau în spic.

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Nu-ți lua ochii de la drum

 

Viteză, informații privind viteza de croazieră/limitatorul de viteză, afișarea semnelor de circulație, sistemele de asistență a șoferului și navigația: pe timpul călătoriei, afișajul de tip Head-Up îți va permite să accesezi toate datele necesare fără a-ți lua ochii de la șosea.

Inspirată din lumea avioanelor de vânătoare, această tehnologie proiectează color toate datele esențiale pe o bandă transparentă care se află în câmpul vizual al șoferului.

HEAD-UP DISPLAY

DS SAFETY

Călătorii mai sigure

DS MATRIX LED VISION

Fără să-i deranjezi pe alții

 

Grație celei mai noi generații de faruri DS MATRIX LED VISION, vei putea să conduci noaptea cu luminile setate pe faza lungă, fără a-i deranja pe ceilalți șoferi. Pentru a oferi în permanență cea mai bună lumină posibilă, aceste proiectoare inteligente își adaptează automat raza luminii în funcție de condițiile de trafic detectate de camera plasată în partea superioară a parbrizului.

Proiectoarele DS MATRIX LED VISION sunt alcătuite din trei module LED pentru faza scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM, adaptiv. Acesta este compus din 15 părți identice, dar independente, care se aprind și se diminuează progresiv în funcție de condițiile rutiere.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Cea mai nouă generație a sistemului de frânare de urgență

 

Pentru a garanta siguranța ta și a celor din jurul tău, am echipat mașina cu sistemul de frânare de urgență ACTIVE SAFETY BRAKE. Datorită unui senzor și a unei camere de ultima generație plasată în partea de sus a parbrizului, acest sistem detectează obstacolele* din calea ta, zi sau noapte.

În caz de pericol imediat, ești avertizat prin alerte vizuale și auditive; dacă tot nu reacționezi, acționează frânarea automată.

* Obiectele detectabile sunt vehicule (conduse în aceeași direcție sau oprite), pietoni, bicicliști și motocicliști aflați pe șosea.

ACTIVE SAFETY BRAKE
TEHNOLOGIE DE LIMITARE A VITEZEI

TEHNOLOGIE DE LIMITARE A VITEZEI

Șofatul îți este facilitat cu ajutorul tehnologiei Speed Limit Recognition and Recommendation. Acest sistem citește limitele de viteză permanente și temporare, apoi le reproduce pe afișaj, avertizând imediat dacă depășești limita. De asemenea, poți schimba setarea regulatorului de viteză/ limitatorului de viteză pentru a adapta viteza la limita prescrisă.

 

În situații speciale, cel mai probabil în funcție de vreme, acest sistem îți va recomanda să reglezi regulatorul de viteză/limitatorul de viteză pentru a adapta viteza la condițiile meteo. În cazul ploii pe autostradă, de exemplu, reducerea propusă va fi de la 130 la 110 de km/h.

Pentru mai mult confort și siguranță, poți adăuga recunoașterea extinsă a semnelor de circulație ca opțiune. Sistemul poate astfel recunoaște următoarele semne: STOP, ACCESUL INTERZIS, DEPĂȘIREA INTERZISĂ și SFÂRȘITUL ZONEI DE DEPĂȘIRE INTERZISĂ.

Acest sistem constiuie un real ajutor pentru șofer, dar nu este, în niciun caz, un substitut pentru respectarea regulilor rutiere și pentru păstrarea atenției la volan.

DS LOUNGE

Liniște și stare de bine

SISTEM HIFI FOCAL ELECTRA®

Sunet puternic cu o claritate uimitoare

Colaborând cu brandul francez FOCAL, un partener de lunga durata, inginerii si tehnicienii nostri au dezvoltat acest sistem de sunet remarcabil, cu 12 difuzoare si un amplificator de 515 Watti. Difuzoarele sunt poziționate perfect în jurul habitaclului pentru a îți oferi un sunet incredibil. Rezultatul este o semnătură acustică unică, cu o poziționare remarcabil de precisă.

SERVICE PERSONALIZAT