DS 3 CROSSBACK

Motorizări HIGH-TECH pe benzină, diesel sau electrice

De la 24.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

ALEGE PUTEREA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Sunt disponibile trei tipuri de motoare disponibile pentru DS 3 CROSSBACK: benzină PureTech, diesel BlueHDi și 100% electric E-Tense.

Motorizări pe benzină PureTech

Puternice și eficiente, motoarele noastre pe benzină PureTech garantează un comportament dinamic sporit și emisii de noxe deosebit de mici.

Motorizări diesel BlueHDi

Dotate cu cel mai recent și inovator sistem de control al emisiilor poluante, motoarele noastre diesel BlueHDi sunt recunoscute pentru nivelul ridicat de eficiență. Mai puțin poluante și mai performante, ele respectă deja standardele viitorului.

Motorizări E-Tense 100% electrice

Bucură-te de o experiență de condus senzațională și complet nouă la volanul noului DS 3 CROSSBACK E-Tense grație motorului său 100% electric care combină puterea cu flexibilitatea, în liniște completă.

DS 3 CROSSBACK este disponibil cu o cutie de viteze automată cu opt trepte sau cu una manuală cu șase trepte, în funcție de motorul ales.

Poți alege modul de rulare folosind un selector de pe consola centrală. Există până la șapte moduri de rulare și tracțiune, în funcție de modelul și opțiunile alese. Modurile de rulare sunt Manual, Sport, Normal și Eco. Modurile de tracțiune sunt Nisip, Noroi și Zăpadă.

MOTORIZĂRI DISPONIBILE

Benzină:
PureTech 130 EAT8

Diesel:
BlueHDi 130 EAT8

Electric:
E-Tense 100% Electric

SERVICE PERSONALIZAT