DS 3 CROSSBACK

Un spațiu plin de lux dedicat confortului tău

De la 24.400 EUR - TVA și Rabla incluse

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

REFINAMENT & PRICEPERE

Scufundă-te în sofisticatul interior al noului DS 3 CROSSBACK. În habitaclu am acordat o atenție deosebită calității materialelor și finisării fiecărui detaliu.

Scufundă-te în sofisticatul interior al noului DS 3 CROSSBACK. În habitaclu am acordat o atenție deosebită calității materialelor și finisării fiecărui detaliu.

DESIGN DISTINCTIV

Sub ecranul tactil consola centrală este spectaculoasă și elegantă. Redând emblema mărcii, butoanele tactile și cele două orificii centrale de ventilație iau forma unor diamante.

 

ARTA PERSONALIZĂRII

Pentru a marca atmosfera pariziană, DS 3 CROSSBACK rămâne credincios filozofiei stilului DS: personalizare. Modelează interiorul mașinii tale după propria imagine, alegând din cinci niveluri de echipare numite Inspirațiile DS.

DS LOUNGE

Confortul unic și luxul DS.

 

Fie că parcurgi drumuri scurte sau lungi, confortul oferit de interiorul noului DS 3 CROSSBACK este același: excepțional. În scaunele din față și din spate am încorporat o spumă de dublă densitate, folosind un tratament inovator pentru a oferi o bază de susținere generoasă și de înaltă calitate.

Și pentru că momentele de liniște sunt prețioase, în special în afara orașului, inginerii noștri s-au asigurat că mașina ta oferă o izolație superioară împotriva zgomotelor și vibrațiilor.

Te vei putea concentra asupra plăcerii de a conduce și te vei bucura de efectul DS LOUNGE, în special grație sistemului nostru high-end FOCAL Electra® HiFi.

Compus din 12 difuzoare și un subwoofer, toate perfect plasate la interior, acest sistem de 515 de Watti oferă o experiență audio incredibil de profundă.

 

COCKPIT DIGITAL

DS 3 CROSSBACK dispune de un cockpit complet digital, conceput pentru ca informațiile necesare condusului să fie disponibile instantaneu, iar comenzile să-ți fie direct la îndemână.

 

Tehnologia avansată și scaunul șoferului ridicat îți vor permite să te concentrezi pe bucuria de a conduce.

DISPLAY TACTIL & DIGITAL

 

Accesează comenzile mașinii prin intermediul ecranului tactil de 10.3″ și găsește informații legate de condus pe afișajul digital de 7″.

Pentru confort maxim poți personaliza informațiile afișate pe ecran, cum ar fi viteza, nivelul combustibilului, distanța parcursă, sistemele de asistență a șoferului și navigația, în funcție de nevoile tale.

 

SERVICE PERSONALIZAT