Autonomie :

Până la 341 km, în ciclu WLTP (1)

Reîncărcare :

80% în 30 de minute

Motor :

100 kW/136 CP

Un SUV compact de lux care combină tehnologia avansată și rafinamentul, DS 3 CROSSBACK E-TENSE este primul vehicul 100% electric produs de DS Automobiles. DS 3 CROSSBACK E-TENSE va deschide calea către o nouă generație de vehicule electrice. Disponibil pentru comandă începând cu prima jumătate a anului 2020.

TEHNOLOGIE ȘI RAFINAMENT

Descoperă un interior distinctiv, de lux, dedicat confortului

 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE este o mașină electrică construită fără compromisuri. La fel ca versiunile pe benzină și diesel alimentate convențional, SUV-ul nostru 100% electric oferă un interior conceput în jurul tău. Informațiile și comenzile sunt ușor accesibile șoferului, fiind aduse la viață prin intermediul ecranului tactil HD de 10,3 inchi și a afișajului digital de 7 inch ce înlocuiește clasicele ceasuri de bord.

 

Interiorul avansat tehnologic și proiectat intuitiv este completat printr-o izolare excelentă împotriva zgomotelor exterioare și vibrațiilor, lăsându-te să te bucuri de plăcerea de a conduce.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Condu sau lasă-te condus

Călătorește în liniște pe distanțe lungi, tehnologiei de ultimă generație grație DS DRIVE ASSISTANCE. Această tehnologie inovatoare poate fi utilizată până la o viteză de 180 de km/h, poziționează cu precizie vehiculul pe banda sa și ajustează viteza în raport cu vehiculul din față.

Această tehnologie oprește și repornește motorul în traficul lent.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Mașina ta parchează în locul tău

Cu DS PARK PILOT mașina ta este parcată fără a fi nevoie să acționezi volanul sau pedalele.

Pentru a parca, e nevoie doar să ti apăsat butonul Park și să aștepți ca magia să se întâmple. DS PARK PILOT detectează locurile de parcare corespunzătoare dimensiuniunilor noului DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

HEAD UP DISPLAY

HEAD UP DISPLAY

Nu-ți lua niciodată ochii de la drum

Viteza, informații despre regulatorului de viteză/ limitatorului de viteză, detectarea semnelor rutiere, asistența la condus și navigația: accesezi toate informațiile necesare în timp ce conduci, fără să-ți iei vreodată ochii de pe drum.

Utilizată pentru prima dată pe avioanele de vânătoare, această tehnologie proiectează informațiile cheie pe un afișaj color transparent, plasat în câmpul tău vizual.

HEAD UP DISPLAY

O SEMNATURA PRESTIGIOASĂ

Păstrând ADN-ul și identitatea mărcii, noul DS 3 CROSSBACK E-TENSE se distinge prin rafinament și prin atenția exclusivă asupra detaliilor.

Păstrând ADN-ul și identitatea mărcii, noul DS 3 CROSSBACK E-TENSE se distinge prin rafinament și prin atenția exclusivă asupra detaliilor.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Fără să-i deranjezi pe alții

Grație celei mai noi generații de faruri DS MATRIX LED VISION, vei putea să conduci noaptea cu luminile setate pe faza lungă, fără a-i deranja pe ceilalți șoferi. Pentru a oferi în permanență cea mai bună lumină posibilă, aceste proiectoare inteligente își adaptează automat raza luminii în funcție de condițiile de trafic detectate de camera plasată în partea superioară a parbrizului.

Proiectoarele DS MATRIX LED VISION sunt alcătuite din trei module LED pentru faza scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM, adaptiv. Acesta este compus din 15 părți identice, dar independente, care se aprind și se diminuează progresiv în funcție de condițiile rutiere.

DS MATRIX LED VISION
MÂNERELE UȘILOR CE SE DESCHID SPRE TINE

MÂNERELE UȘILOR CE SE DESCHID SPRE TINE

SISTEM KEYLESS ENTRY & START

1.50 metri: aceasta este distanța de la care DS 3 CROSSBACK E-TENSE îți poate simți prezența. Pe măsură ce te apropii de mașină, datorită tehnologiei PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, autovehiculul se descuie automat, iar manerele ușii, invizibile până acum, apar. Pur și simplu deschizi ușa pentru a ajunge în spatele volanului.

La ieșirea din mașină principiu este similar: mânerul ușii se retractează și mașina se încuie automat.

Pentru a porni DS 3 CROSSBACK E-TENSE, apasă butonul Start/Stop situat pe consola centrală, în timp ce cheia este încă în buzunar.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE - Motorul electric

DS 3 CROSSBACK E-TENSE - Motorul electric

O arhitectură unică

Experimentează sunetul liniștii la volanul noului DS 3 CROSSBACK E-TENSE grație motorului său 100% electric ce dezvoltă 100 kW (136 CP).

Combinând puterea și flexibilitatea, motorul electric este alimentat de o baterie plasată strategic sub podea pentru a menține același spațiu disponibil pe versiunile pe benzină sau desiel.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE - Motorul electric

SIMULEAZĂ TIMPII DE REÎNCĂRCARE

Timpii de reîncărcare reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (puterea sursei de reîncărcare, temperatură, etc)

SIMULEAZĂ VALORILE AUTONOMIEI

Valorile autonomiei reprezintă date cu caracter indicativ și pot varia în funcție de diferiți factori (stil de condus, viteză,  temperatură, etc).

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

SERVICE PERSONALIZAT