O mașină conectată

O mașină conectată

Sunteți conectați, motiv pentru care vă propunem o mașină care vă satisface solicitările de mobilitate, cu:

Odyssey_Innovation_Ecran-tactile

Un nou ecran tactil color de 7″ compatibil MirrorScreen. Acest protocol vă permite să accesați aplicațiile compatibile de pe telefonul mobil direct pe ecranul mașinii, fără a trebui să atingeți telefonul. Acest serviciu simplu, intuitiv și sigur vă crește eficiența și confortul de zi cu zi.

Combinat cu noul ecran tactil de 7″, camera video pentru marșarier trimite imagini color pe ecranul vehiculului. Puteți manevra astfel mașinaîn siguranță, datorită ghidajelor vizuale colorate.

DS Connect Box este o suită de servicii de conectivitate inovatoare, dezvoltată pentru a vă satisface așteptările în ceea ce privește siguranța, economia de timp și confortul. Acest set de servicii conectate utilizează un dispozitiv instalat în interiorul mașinii. Sunt disponibile patru servicii:

– pachetul SOS & Asistență: apel automat de urgență sau contact direct cu o platformă de servicii de urgență, prin apăsarea butonului SOS
– pachetul de Monitorizare: un manual virtual de întreținere (monitorizarea automată a kilometrajului și avertizarea în cazul în care se apropie o vizită în service), precum și sfaturi de condus ecologic pe baza informațiilor tehnice trimise de mașină
– pachetul Mapping: localizarea vehiculului (foarte utilă când nu vă puteți aminti unde ați parcat mașina) și o alertă prin e-mail atunci când mașina intră sau iese dintr-o zonă geografică (de exemplu, pentru a vă informa când cineva aproape a ajuns la destinație)
– pachetul de urmărire: în caz de furt, poziția geografică a mașinii este trimisă la Poliție

Aplicația mobilă MyDS este disponibilă pe smartphone-uri iOS și Android. MyDS oferă o serie de aplicații pentru locația parcării mașinii, navigație pedestră până la destinația finală, memento-uri de service, acces la documentație etc. Această aplicație este concepută pentru a oferi servicii intuitive și inovatoare atunci când vă aflați în mișcare. Cu MyDS, puteți primi toate informațiile despre mașina dvs. și despre ofertele DS specifice clienților.

Odyssey_Innov_MyDS