Motoare

Motoare

Motoare performante și eficiente

Toate motoarele noastre, de la cele pe benzină și motorină și până la cele hibrid 4×4, oferă putere și o performanță ecologică care favorizează plăcerea la volan și o experiență excelentă la bord.

Motoarele noastre PureTech utilizează tehnologii inovatoare și eficiente:
– un turbocompresor de ultimă generație cu randament ridicat și o injecție directă de presiune înaltă, poziționată central

Motoarele noastre diesel de ultima generatie BlueHDi sunt făcute pentru plăcerea șofatului si oferă performanțe de top, datorita experienței inginerilor noștri (eficiență sporită, stratul de acoperire Diamant-Carbon, pierderile mecanice reduse, un sistem de evacuare inovator si eficient, etc.)

 

Hybrid Diesel 4×4

Motorul diesel hibrid combină performanța la drum lung a unui diesel HDi cu eficiența unui motor electric care garantează emoții interesante la volan.

Hibridul 4×4 dispune de mai multe moduri de condus. Șoferii pot folosi selectorul de pe consola centrală pentru a alege unul dintre cele patru moduri de rulare: Auto, ZEV (Zero Emission Vehicle), tracțiune integrală (roțile din față sunt acționate de motorul cu combustie internă și roțile din spate de motorul electric ) și Sport (utilizarea maximă a motorului electric pentru a susține motorul cu combustie internă).