Vitrina mărcii

Vitrina mărcii

DS World este un loc unic, situat ideal într-un oraș mare. Acesta este un loc extrem de important, dedicat exclusiv mărcii DS. Fiind atât puncte de vânzare, cât și vitrine pentru marcă, locațiile DS World au scopul de a vă oferi o experiență exclusivă, cu expoziții care reflectă valorile mărcii în cooperare cu parteneri de prestigiu.

În prezent există două locații DS World: unul în Europa și unul în China.
– DS World Paris, 33, rue François 1er, 75 008 PARIS, Franța
– DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai, China

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faireCu siguranta rafinată, saga DS a scris o nouă pagina în istoria sa de pe Champs-Elysees. Marcă pariziană, DS este inspirat de cea mai bună pricepere a artizanilor luxului parizian. Stilul său remarcabil și sofisticarea finisajelor sale îl fac o ofertă de excelență. Pentru a prezenta produse de valoare, reprezentanțele de vânzări DS copiază rețeta buticurilor de lux: atmosferă confortabilă, produse și materiale scoase în evidență, calitate sofisticată a serviciilor. Atenția față de clienții noștri vizează satisfacția deplină a acestora.

Înconjurat de o fațadă Art Deco și amplasat pe trei nivele, DS World Paris este un loc exclusivist din Europa inspirat de cel mai fin lux în stil franțuzesc. DS World Paris concentrează spiritul legendarului DS din 1955, un “parizian” prin excelență, de la dezvăluirea sa în Grand Palais și până la sfârșitul producției, la poalele Turnului Eiffel.

Experiența DS World Paris:
• un punct de vânzare dedicat modelelor DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 și DS 5
• excursii cu șofer în Paris în modele clasice DS
• evenimente artistice și culturale, inclusiv Săptămâna Modei și Târgul de Artă FIAC
• închirierea de mașini clasice DS pentru evenimente speciale

Găsiți toate informațiile despre DS WORLD PARIS pe www.dsworld.paris

Adresa:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Program:
De Luni până sâmbătă: 10:00 – 19:00
Tel: +33 (0) 1 5357 3308

DS World SHANGHAI

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-ShanghaiDS World Shanghai, deschis în premieră in martie 2013, este o locatie revoluționară 100% dedicata mărcii DS si universului sau.

Marcă pariziană, DS este inspirat de cea mai bună pricepere a artizanilor luxului parizian. Stilul său remarcabil și sofisticarea finisajelor sale îl fac o ofertă de excelență. Pentru a prezenta produse de valoare, reprezentanțele de vânzări DS copiază rețeta buticurilor de lux: atmosferă confortabilă, produse și materiale scoase în evidență, calitate sofisticată a serviciilor. Atenția față de clienții noștri vizează satisfacția deplină a acestora.

Cuvintele cheie din showroom-ul asiatic sunt rafinamentul, personalizarea și priceperea franțuzească. Din punct de vedere arhitectural, DS World Shanghai se integrează perfect în împrejurimile prestigiosului bulevard Nanjing Road.

DS World Shanghai susține, de asemenea, dorința de a face din DS o marcă în sine în China, acolo unde unde vor fi deschise circa 70 de magazine DS.

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-store

Inspirat de luxul în stil franțuzesc, DS World Shanghai găzduiește:

• conceptul Numéro 9, un precursor al liniei DS
• un DS 23 Pallas, care simbolizează patrimoniul DS
• tehnologia de vârf de la bordul lui DS 3 WRC
• închirierea de mașini clasice DS pentru evenimente speciale
• know-how-ul francez și varietatea portofoliului prin intermediul unui atelier de tapițerie
• un butic de merchandising plin de comori ale mărcii

Găsiți toate informațiile de pe http://www.ds.com.cn/ro/highlight/dsworld

Adresă:
DS World Shanghai
759 Nanjing Road West, Shanghai