TUTORIALE VIDEO – DS 3 CROSSBACK

TUTORIALE VIDEO – DS 3 CROSSBACK

TUTORIALE VIDEO - INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE DS 3 CROSSBACK

Ai achiziționat de curând un model DS 3 CROSSBACK în versiune termică sau plug-in hybrid (E-TENSE) și ai nevoie de ajutor sau de informații cu privire la echipamentele din dotarea sa?

Vei găsi aici o serie de videoclipuri cu instrucțiuni (tutoriale video) care te ajută să profiți la maxim de vehiculul tău.

 

Mânerele portierelor care se deschid pentru tine

Cu sistemul inovator de acces și pornire hands-free (ADML PROXIMITY), este suficient să te apropii de mașina ta DS 3 CROSSBACK și, pe o rază de 1,5 metri, mașina se descuie automat, iar cele 4 mânere, invizibile până acum, apar. Nu-ți rămâne de făcut decât să deschizi portiera și să preiei controlul volanului. Când te îndepărtezi de
mașină, mânerele se retractează și mașina se încuie automat.

 

DS MATRIX LED VISION: conduci în mod constant cu faza lungă

Proiectoarele DS MATRIX LED VISION sunt formate din 3 module LED pentru faza scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM pentru faza de drum (lungă).

Acesta din urmă este format din 15 segmente identice și independente, care se aprind și se sting în mod progresiv, în funcție de condițiile de drum detectate de camera video plasată în partea superioară a parbrizului. Conducătorul auto poate astfel să ruleze în mod constant cu faza lungă, fără a deranja ceilalți participanți la trafic.

 

DS DRIVE ASSIST: condu sau lasă-te condus

Tehnologia de asistență la condus lansată în premieră mondială pe DS 7 CROSSBACK -condusul autonom de nivel 2 – este acum disponibilă pe modelul DS 3 CROSSBACK.

DS DRIVE ASSIST reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează cu precizie DS 3 CROSSBACK pe banda sa, în funcție de alegerea conducătorului auto. Sistemul pate fi utilizat până la 180 km/h (în funcție de legislația țării) și controlează viteza și traiectoria pentru conducătorul auto.

 

FOCAL Electra®: o experiență audio imersivă

Partener de lungă durată al mărcii DS Automobiles, brandul francez FOCAL a dezvoltat împreună cu inginerii și tehnicienii DS un sistem hi-fi premium:

sistemul Electra® cu 12 difuzoare și o putere de 515 wați pentru o experiență audio imersivă la bordul modelului DS 3 CROSSBACK.

 

Configurarea serviciului Danger Zones Alert

Descoperă cum să utilizezi și să configurezi serviciul Danger Zones Alert DS. Acest serviciu îți permite să primești alerte cu privire la următoarele informații:

-zone cu risc din Franța,
-radarele de pe teritoriul Europei și zonele predispuse la accidente.

Dacă nu ai dorit să beneficiezi de serviciul Danger Zones la achiziția vehiculului tău, te poți abona la acesta online, prin intermediul aplicației mobile MyDS.

 

Activarea navigației conectate

Acest tutorial video îți va explica, pas cu pas, cum să activezi și să configurezi serviciile navigației conectate oferite de Pack DS Connect Nav cu ajutorul ecranului tactil de la bordul DS 7 CROSSBACK sau DS 3 CROSSBACK echipat cu DS Connect Nav.

Aceste servicii sunt disponibile prin intermediul conexiunii la o rețea de date mobile de pe DS Connect Box ce echipează vehiculul tău și nu este necesar niciun consum de date personale de pe abonamentul tău, inclusiv în străinătate.