TUTORIALE VIDEO – DS 7 CROSSBACK

TUTORIALE VIDEO –  DS 7 CROSSBACK

TUTORIALE VIDEO - INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE DS 7 CROSSBACK

Ai achiziționat de curând un model DS 7 CROSSBACK în versiune termică sau plug-in hybrid (E-TENSE) și ai nevoie de ajutor sau de informații cu privire la echipamentele din dotarea sa?

Vei găsi aici o serie de videoclipuri cu instrucțiuni (tutoriale video) care te ajută să profiți la maxim de vehiculul tău.

Cum să utilizezi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION?

Grație unei camere video și senzorilor amplasați la nivelul grilei, acest sistem revoluționar analizează imperfecțiunile drumului și ajustează în mod automat suspensiile pentru un confort unic la bord.

Sistemul este activ la viteze de până la 130 km/h.

Cum să utilizezi ADVANCED TRACTION CONTROL?

Pe terenurile alunecoase, te bucuri de deplasări în siguranță cu sistemul Advanced Traction Control, care neutralizează riscul de alunecare a roților. Acesta oferă 4 moduri de aderență: normal, nisip, zăpadă și noroi.

RECUNOAȘTEREA EXTINSĂ A INDICATOARELOR RUTIERE

Optimizează siguranța ta la volan grație sistemului de Recunoaștere Extinsă a Indicatoarelor Rutiere, care detectează, pe lângă indicatoarele de limitare a vitezei, anumite semne de circulație pe care le afișează în timp real pe instrumentarul de bord central.

Cum să utilizezi DS NIGHT VISION?

Grație unei camere video cu infraroșu plasată în grilă, sistemul detectează în timp real pietonii și animalele de pe drum și din împrejurimi. Conducătorul auto vizualizează ruta pe ecranul de bord digital, precum și eventualele pericole din trafic, care sunt încadrate în galben, apoi în roșu dublat de un semnal sonor, pe măsură ce acestea se apropie.

Cum să activezi Navigația Conectată?

Acest tutorial video îți va explica, pas cu pas, cum să activezi și să configurezi serviciile navigației conectate oferite de Pack DS Connect Nav cu ajutorul ecranului tactil de la bordul DS 7 CROSSBACK sau DS 3 CROSSBACK echipat cu DS Connect Nav. Aceste servicii sunt disponibile prin intermediul conexiunii la o rețea de date mobile de pe DS Connect Box ce echipează vehiculul tău și nu este necesar niciun consum de date personale de pe abonamentul tău, inclusiv în străinătate.

TUTORIALE SPECIFICE MODELELOR E-TENSE

Descoperă tutorialele video dedicate pentru modelele plug-in hybrid (E-TENSE)

Recomandări privind utilizarea vehiculului tău plug-in hybrid

Pentru a optimiza performanțele vehiculului tău plug-in hybrid DS 4 E-TENSE, te invităm să descoperi acest scurt tutorial video axat pe modul în care poți utiliza cel mai bine modul hybrid.

Începând cu un consum eficient de combustibil și până la îmbunătățirea autonomiei, descoperă sfaturile noastre pentru a profita din plin de vehiculul tău.

Activarea controlului la distanță

Acest tutorial video îți explică cum să te înregistrezi și să activezi E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Afli, pas cu pas, cum să te abonezi la această funcție care îți permite să fii informat, în mod constant, cu privire la starea modelului tău DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

Control la distanță

Cu acest tutorial video înveți să folosești funcțiile E-TENSE Remote Control din aplicația MyDS. Descoperi, pas cu pas, cum să-ți personalizezi aplicația pentru a fi informat, în mod constant, cu privire la starea modelului tău DS 7 CROSSBACK E-TENSE: verifici autonomia bateriei și starea de încărcare a acesteia, programezi reîncărcarea mașinii sau precondiționarea termică a acesteia de la distanță, la o anumită oră, în ziua (zilele) dorită(dorite).

Încărcarea la domiciliu

Cu acest tutorial video vei afla cum să încarci modelul tău DS 7 CROSSBACK E-TENSE de la orice priză clasică de uz casnic. Acest mod de încărcare îți permite să încarci vehiculul tău plug-in hybrid acasă, la domiciliul prietenilor sau la locul de muncă, fără nicio instalare specială.

Cu această opțiune, disponibilă peste tot, benefiezi de o putere de încărcare de 220 V la 8 A, care îți permite să încarci 100% bateria vehiculului tău în 7h cu cablul Mod 2, furnizat standard.

Încărcarea la o priză domestică

Acest tutorial video îți arată tot ce trebuie să știți despre opțiunile de încărcare la domiciliu pentru DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

Afli cum să îți încarci vehiculul electric de la o priză domestică clasică (standard Mod 2), o priză de mare putere (standard Mod 2) sau un DS Wall Box (DS Wall Box Mod 3), timpii de încărcare aferenți acestor soluții de încărcare și condițiile de utilizare a cablurilor Mod 2 și Mod 3, furnizate standard.

Încărcarea la un DS Wall Box

Instalată de un profesionist, această stație de încărcare privată este soluția optimă, recomandată de Marca DS, pentru a-ți încărca rapid vehiculul plug-in hybrid acasă sau la locul de muncă.

Cu această opțiune, beneficiezi de o putere de încărcare de până la 220 V la 32 A pe o stație de încărcare trifazată, care îți permite să încarci 100% bateria vehiculului tău în 1h45 cu cablul trifazat Mode 3, furnizat standard.