TUTORIALE VIDEO – DS 4

TUTORIALE VIDEO – DS 4

Ai achiziționat de curând un model DS 4 în versiune termică sau plug-in hybrid (E-TENSE) și ai nevoie de ajutor sau de informații cu privire la echipamentele din dotarea sa?
Vei găsi aici o serie de videoclipuri cu instrucțiuni (tutoriale video) care te ajută să profiți la maxim de vehiculul tău.

TUTORIALE GENERICE

Descoperă tutorialele video pentru toate versiunile DS 4

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

În acest tutorial video vei descoperi cum funcționează DS Extended Head Up Display, o tehnologie de ultimă generație care proiectează informații digitale pe ecranul modelului DS 4. Vei afla cum:

• Să activezi sau să dezactivezi această tehnologie
• Să reglezi înălțimea și luminozitatea afișajului
• Să derulezi toate informațiile direct în câmpul tău vizual

DS IRIS SYSTEM

În acest videoclip explicativ îți prezentăm toate funcțiile noului ecosistem de informare inovator și intuitiv, care integrază navigația conectată și un asistent personal. Afli cum:

• Să creezi și să gestionezi profile
• Să conectezi smartphone-ul tău prin Bluetooth sau prin intermediul Android Auto sau Apple Carplay
• Să utilizezi sistemul de navigație
• Să utilizezi comanda vocală IRIS

DS SMART TOUCH

Acest tutorial video îți explică cum să utilizezi DS SMART TOUCH, interfața tactilă ce poate fi accesată direct de pe consola centrală a modelului DS 4. Îți explicăm cum:

• Să activezi și să personalizezi una dintre cele 6 comenzi rapide principale aflate la îndemână (destinație, contact, radio…)
• Să utilizezi funcția zoom in și zoom out
• Să înțelegi cum funcționează funcția de recunoaștere a scrisului de mână (disponibilă în cursul anului 2022, prin intermediul unei actualizări “Over the air”)

INFOTAINMENT – PRIMII PAȘI

Optimizează utilizarea sistemului de infotainment prezent la bord, grație acestui tutorial video:

• Înveți cum să derulezi ecranele sau să activezi widget-urile de pe ecranul central cu doar câteva mișcări
• Accesezi cu ușurință funcțiile de condus preferate pentru a le activa sau personaliza
• Deschizi rapid ghidul utilizatorului pentru a înțelege semnificația unui martor de bord sau unei alerte

PERSONALIZAREA ECRANELOR

Acest tutorial video îți explică, în câțiva pași, cum să personalizezi ecranele modelului DS 4 :

• Ecranul central de 10″
• Ecranele conducătorului auto (DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY și instrumentarul de bord digital)

ACTUALIZAREA SISTEMULUI

În acest videoclip explicativ descoperi cum să inițiezi instalarea actualizărilor pentru DS 4 direct de pe ecranul central de 10″ al vehiculului. Cu acesta:
• Obții ultimele versiuni ale aplicațiilor tale
• Nu ratezi niciodată un nou serviciu disponibil

TUTORIALE SPECIFICE E-TENSE

Descoperă tutorialele video dedicate pentru modelele plug-in hybrid (E-TENSE).

Recomandări privind utilizarea vehiculului tău plug-in hybrid

Pentru a optimiza performanțele vehiculului tău plug-in hybrid DS 4 E-TENSE, te invităm să descoperi acest scurt tutorial video axat pe modul în care poți utiliza cel mai bine modul hybrid.

Începând cu un consum eficient de combustibil și până la îmbunătățirea autonomiei, descoperă sfaturile noastre pentru a profita din plin de vehiculul tău.

VIDEOCLUPURI DE PREZENTARE

Descoperă videoclipurile care prezintă tehnologiile disponibile pe modelul DS 4.

DS NIGHT VISION

O cameră video cu infraroșu, amplasată la nivelul grilei DS 4 detectează prezența pietonilor și a animalelor în fața vehiculului pe o distanță de până la 200 metri și afișează imaginea pe instrumentarul de bord digital pentru ca șoferul să anticipeze pericolele și să reacționeze în consecință. Un real beneficiu în materie de siguranță ce asigură un condus odihnitor, chiar și pe timp de noapte.

DS AIR

Perfect integrat în planșa de bord, aeratorul invizibil DS AIR este un sistem inedit de ventilație, discret și eficient. Aspectul său compact contribuie la designul fluid și pur al planșei de bord.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Utilizând o cameră video amplasată în partea superioară a parbrizului, patru senzori și trei accelerometri, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION acționează în timp real și independent asupra fiecărei roți și ajustează modul în care suspensia este mai fermă sau mai moale, în funcție de imperfecțiunile drumului.

INFOTAINMENT

DS IRIS SYSTEM este noul ecosistem de informare, intuitiv, ergonomic și în totalitate personalizabil. Acesta integrează un asistent personal ce dispune de o interfață tactilă și înțelege ce îi spui, pentru ca sistemul să execute ce vrei tu, atunci când dorești.

Grație DS SMART TOUCH activezi una dintre cele 6 comenzi rapide preferate (destinație, contact, radio, configurație climatizare…) cu un singur gest, fără a-ți lua ochii de la drum. Situat convenabil la îndemâna mâinii tale, acest ecran tactil se supune mișcărilor tale și recunoaște gesturi precum mărirea, micșorarea și scrierea.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Head-up display-ul extins reprezintă o experiență vizuală imersivă similară cu realitatea augmentată. Proiectate prin parbriz pe o suprafață cu diagonala de 21’’, la 400 de m în față, informațiile digitale par să apară direct pe drum, pentru ca șoferul să nu își abată privirea de la condus.

DS MATRIX LED VISION

Farurile hipnotice DS MATRIX LED VISION asociate cu luminile de zi, veritabile lame de lumină formate din 98 de LED-uri oferă un aspect atrăgător și pătrunzător, pe cât de captivant, pe atât de interesant.

ADML PROXIMITY

DS 4 se descuie automat atunci când te apropii pe o rază de 2 metri, iar mânerele ușilor, invizibile până acum, apar. Poți să pornești apoi mașina foarte ușor cu butonul Start/Stop. Când te îndepărtezi de mașină, principiul este același: mânerele se retractează și mașina se încuie automat.

Pachet detectare trafic din spate

Pentru o siguranță suplimentară, acest sistem detectează vehiculele prezente în unghiurile moarte laterale atunci când rulezi, indiferent de viteza cu care acestea se apropie. Cu o rază de acțiune de până la 75 de metri, sistemul te avertizează asupra pericolelor prin semnalizarea cu un led intermitent pe sticla retrovizorului de pe partea în cauză. La trecerea în marșarier, ești avertizat asupra obstacolelor aflate în mișcare pe o distanță de până la 40 m în unghiul mort din spatea.

ADVANCED TRACTION CONTROL

Sistemul Advanced Traction Control adaptează tracțiunea roților față și, datorită celor trei moduri de condus, conduci în siguranță pe terenurile dificile, precum zăpadă, nisip sau   nămol. Beneficiezi în plus de Hill Assistant Descent Control pentru a reduce riscul de derapare sau de pierdere a controlului pe pantele cu un grad de înclinare mai mare de 5%.

DS DRIVE ASSIST

Am proiectat DS DRIVE ASSIST pentru a te ajuta, permițându-ți în același timp să recâștigi controlul asupra mașinii tale în orice moment. DS DRIVE ASSIST reglează viteza și distanța în raport cu vehiculul din față și poziționează cu precizie DS 4 pe banda sa, în funcție de alegerea ta, acționând asupra direcției. Controlează viteza și traiectoria pentru a-ți garanta siguranța și liniștea la volan.

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0* îmbogățește experiența de rulare autonomă prin integrarea schimbării semi-automate a benzilor de circulație, adaptarea vitezei în curbe și recomandarea de viteză în avans conform indicatoarelor.

*Disponibil ulterior

Sistemul HiFi FOCAL Electra®

Bucură-te de un sunet de o puritate de neegalat cu acest sistem audio excepțional, cu 14 difuzoare și o putere de 690 de wați. Pentru confortul tău la bord, geamul laminat cu film acustic îmbunătățește sunetul sistemului FOCAL Electra® HiFi și creează o atmosferă calmă și relaxantă.