E-TENSE

Gama de vehicule electrice și plug-in hybrid

E-TENSE
E-TENSE

Treci pe modul cu emisii zero și bucură-te de o nouă experiență de condus la bordul mașinilor noastre electrice și plug-in hybrid. Tehnologia E-TENSE este disponibilă pe fiecare dintre noile modele DS Automobiles: 100% electrică pe DS 3 sau plug-in hybrid pe DS 4, DS 7 și DS 9. Pentru anticiparea schimbărilor profunde din industria auto, Marca adoptă o strategie ofensivă și își propune să devină 100% electrică până în 2024.

Din competiție rezultă inovația în domeniul auto

Pornind de la angajamentul nostru și de la titlul de dublu campion în Formula E, am încorporat tehnologiile din motorsport, cum ar fi recuperarea energiei la frânare, în modelele noastre electrice și plug-in hybrid. Apărute din performanță, modelele noastre electrice deschid noi orizonturi, cu eleganță.

ENERGIE

Avantajele vehiculului plug-in hybrid sau electric

Performanțe și plăcere

Trăiește o experiență unică la bordul mașinilor noastre electrice și plug-in hibrid:

Deplasare electrică fără poluare, zgomot și vibrații.

Emisii reduse și puterea unui grup motopropulsor plug-in hybrid.

Domină orașul în orice situație

Poți conduce o mașină electrică sau plug-in hybrid fără restricții de circulație:

Parcare gratuită în unele orașe pentru vehiculele electrice
Libertatea de a conduce în zonele cu emisii reduse (LEZ) și în timpul perioadelor cu vârfuri de poluare

Program ecologic

Profită de sprijinul acordat de stat pentru a cumpăra un vehicul electric sau o mașină hibrid reîncărcabilă.

Beneficii pentru întreținere și combustibil

Vehiculele cu emisii zero și cele plug-in hybrid oferă mai multe avantaje:

Întreținerea redusă pentru anumite piese care se uzează mai repede, cum ar fi discurile de frână Economie de combustibil,

întrucât costul de reîncărcare este mult mai scăzut decât prețul motorinei sau al benzinei.

TOTUL DESPRE VEHICULELE ELECTRICE ȘI HIBRID

Notificări legale ¹ Electric: valorile indicate pentru autonomia și consumul de energie electrică sunt conforme cu WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de funcționare, utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic din vehicul, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, de cablul de încărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu ezita să contactezi punctul de vânzare pentru mai multe informații. Mai multe informații aici. Hibrid: consumul de combustibil, emisiile de CO₂ și valorile de autonomie indicate sunt conforme cu WLTP pe baza căreia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Procedura WLTP înlocuiește ciclul European Driving School (NEDC), utilizat anterior. Deoarece condițiile de testare sunt mai realiste, consumul de combustibil și emisiile de CO₂ măsurate conform procedurii WLTP sunt, în multe cazuri, mai mari decât cele conform NEDC. Valorile consumului de combustibil, ale emisiilor de CO₂ și ale autonomiei pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: frecvența de reîncărcare, stilul de conducere, viteza, dotările specifice, opțiunile, tipul de anvelope, temperatura exterioară și confortul termic din vehicul. Nu ezita să contactezi punctul de vânzare pentru mai multe informații. Mai multe informații aici.