MERGI LA CONȚINUT

Tehnologii

Tehnologii și inovații DS

În cazul DS Automobiles, tehnologiile și inovațiile reflectă excelența și expertiza mărcii, precum și viitorul automobilului în tranziția sa energetică.

Vehiculele DS Automobiles sunt echipate cu cele mai bune tehnologii de bord care îți garantează o experiență de condus inedită, confortabilă și sigură, și în același timp responsabilă față de mediul înconjurător.

Tehnologie eco-eficientă
Vehiculele DS sunt echipate cu tehnologii eco-eficiente pentru a permite un condus eficient fără să compromită performanța și plăcerea de a conduce. Tehnologia E-TENSE de pe noile automobile DS electrice și plug-in hybrid întruchipează viitorul mobilității electrice. Motoarele noastre Puretech și BlueHDI permit, de asemenea, o conducere mai responsabilă datorită greutății și dimensiunilor reduse, micșorând astfel consumul de combustibil la bordul vehiculului tău DS.
Tehnologii de asistare la rulare
DS Automobiles a încorporat tehnologii de asistare la rulare în gama sa de vehicule ca să-ți permită să te bucuri de o călătorie liniștită și sigură în vehiculul tău. Head-up display-ul extins oferă posibilitatea de a afla informațiile legate de condus fără să îți iei ochii de la șosea, iar sistemul de asistare la parcare asigură parcarea vehiculului paralel sau perpendicular, complet autonom. Alte tehnologii ADAS integrate în mașinile DS oferă siguranță maximă, cum ar fi DS Night Vision, care anticipează pericolele, asigurând un condus mai liniștit și mai plăcut.
Tehnologii pentru confort la volan
Tehnologiile au fost concepute ca să-ți ofere confort fără compromisuri și senzații excepționale la volanul automobilului tău DS. De la deschiderea autovehiculului DS grație sistemului ADML Proximity până la sistemul HiFi FOCAL Electra® sau confortul interior asigurat de sistemul de ventilație DS Air, tehnologiile noastre te însoțesc în fiecare călătorie, fără a compromite performanțele și designul autovehiculului tău.
DS Concept Cars
Create din tehnologie de ultimă oră și design avangardist, mașinile concept DS sunt adevărate opere de artă cu o estetică exclusivă și futuristă. Conceptele DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE și DS E-TENSE sunt echipate cu motoare 100% electrice, garantând reactivitate și performanțe inegalabile. Conceptele DS Aero Sport Lounge au silueta elegantă a unei berline, fiind în același timp aerodinamice datorită liniei înclinate a plafonului. Fiecare creație DS Concept Car este expresia unei noi viziuni despre automobilul viitorului.