Spiritul DS

Spiritul DS

ADN-ul DS

DS, un brand cu o tradiție de avangardă, excelență, inovație și tehnologie
DS, un brand care provoacă codurile stabilite pentru a depăși așteptările clienților
DS este senzual și spectaculos în stilul său, în rafinamentul și atenția acordată detaliilor
DS este născut în Paris și incorporeaza priceperea celor mai buni artizani din industria luxului franțuzesc

“De la crearea sa în 2014, marca franceză de automobile DS a atras atenția printr-o moștenire remarcabilă, cea a modelului DS 19, lansat acum 60 de ani. Legendara mașină întruchipează valorile inovației, excelenței și avangardismului. Cu modelul său soră, SM, DS este simbolul suprem al automobilelor franțuzești de ultimă generație.

La fel ca modelul DS din 1955, modelele DS de astăzi combină un design remarcabil, tehnologie, confort, performanță, materiale premium și rafinament. Pe măsură ce istoria merge mai departe, cele două litere continuă să fie echivalentul luxului auto la nivel global.”

Yves Bonnefont
CEO al mărcii DS

Promisiuni

DS reprezintă accesul la un stil remarcabil, un rafinament absolut și un echilibru perfect între dinamism și confort, formând astfel o adevărată bijuterie tehnologică.

DS a încorporat priceperea luxului franțuzesc în industria automobilelor.
Născut la Paris, brandul DS este inspirat de cea mai bună cunoaștere a industriei de lux din Franța, cum ar fi priceperea avansată a inginerilor săi. Creativitatea și priceperea sunt în slujba unor promisiuni îndrăznețe și seducătoare:
• un design avangardist
• obiecte de înaltă tehnologie
• rafinament și atenție la detalii
• confort și dinamism

Design avangardist

Un spirit avangardist pentru inovare, cunoaștere, tehnologie, conectivitate, stil și excelență. Spiritul de avangardă al DS este o valoare cheie care s-a transformat într-un reper și a deschis calea către un viitor promițător. Dezvăluit în martie la Salonul Auto de la Geneva, noul DS 5 întruchipează poziționarea și spiritul avangardist al mărcii și prefigurează modelele DS ale viitorului.

O siluetă care hipnotizează la prima vedere, cu un stil puternic, profund și înălțător. Modelele DS combină o serie de contraste între liniile fluide, caracteristicile grafice proeminente și curbele voluptoase.

Rafinament

Cuvintele cheie pentru DS sunt rafinamentul și atenția acordată detaliilor, atât la exterior, cât și în interior.
Ideile îndrăznețe au stat la baza fiecărui detaliu. Acest lucru poate fi văzut, de exemplu, în sigla DS de pe faruri, lucru ce generează o parte frontală unică.

Pentru DS, atenția continuă la detalii se reflectă și în utilizarea materialelor autentice, cum ar fi aluminiul pentru traversele ușii, a metalului pentru schimbătorul de viteze, dar și a pielii. Aceste materiale autentice sunt prezentate într-un mod unic și exclusiv, așa cum este ilustrat de designul tip “curea de ceas” al scaunelor din piele.

Una dintre puținele mărci ce oferă o gamă de trei tipuri de piele, inclusiv pielea Nappa plină și pielea semi-anilină, unul dintre cele mai bune tipuri de piele din lume, rareori utilizat în industria automobilelor.
Pentru a vă satisface dorințele, marca DS oferă o gamă largă de personalizări exterioare și interioare pentru a vă sublinia identitatea și aspectul elegant.

Tehnologie spectaculoasă

Inteligență tehnologică pentru condus, comenzi ergonomice și intuitive, o ofertă de conectivitate care este în concordanță cu lumea digitală, motoare eficiente, de înaltă performanță… Atât de multe calități care poziționează astăzi DS ca un obiect tehnologic hotărât!

Tehnologia pentru performanță și beneficii, dar și pentru un stil unic:
– stilul futurist și avangardist al luminilor de vizibilitate cu LED DS
– sau interiorul modelului DS 5, care vă transportă în lumea aviației, cu cabina de pilotaj, afișajul de tip Head-Up display și comutatoarele sale aparte
– nu uitați mobilitatea conectată livrată de ecranul tactil, transferată la telefonul inteligent compatibil, prin intermediul numeroaselor servicii asociate

DS propune o demonstrație spectaculoasă a tehnologiei sale, demnă de lumea luxoasă a mărcii, care creează fascinația supremă și unică prin intermediul fiecărui model.

Confort și dinamism

DS întruchipează confortul fără compromisuri. Pe lângă tapițerie, selecția materialelor nobile, scaunele cu masaj și motoarele, marca DS împărtășește, de asemenea, o viziune a unui automobil dinamic care oferă un comportament rutier liniștitor și stimulant. Motoarele ce se potrivesc perfect temperamentului dinamic al modelelor DS oferă performanțele așteptate, fără a neglija considerațiile de mediu, deoarece toate motoarele mărcii sunt compatibile cu normele Euro 6.