COVID-19

SIGURANTA TA CONSTITUIE PRIORITATEA NOASTRĂ NR. 1

COVID-19

Pentru DS Automobiles ROMÂNIA, sănătatea și siguranța clienților, angajaților și colaboratorilor noștri reprezintă prioritatea numărul unu.

Activitățile DS STORE București și ale service-ului autorizat al mărcii se desfășoară în condiții normale, cu respectarea regulilor de siguranță și prin implementarea unor măsuri suplimentare de igienă.

Programul nostru de funcționare nu este afectat în această perioadă. Atelierul nostru efectuează toată gama de servicii post-vânzare disponibile pentru vehiculele clienților și asigură asistența necesară în cazul oricărei defecțiuni.

Protejarea sănătății clienților și a angajaților constituie prioritatea noastră, de aceea am adoptat măsuri excepționale de igienă în showroom și în zona de service: dezinfectarea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, purtarea măstilor și a mănușilor de protecție, respectarea distanței de siguranță.

Rămâi acasă dacă ai simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sună medicul de familie pentru a solicita sfaturi, amânând orice deplasare în service!

Pentru programare service, te rugăm să iei legătura cu un reprezentant al DS STORE București – AICI.

Ai grijă de tine și de cei dragi!

DE ASEMENEA, RĂMÂNEM APROAPE DE TINE PENTRU A NE PUTEA CONTACTA ONLINE SAU TELEFONIC

  • Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi AICI.
  • Poți intra în contact cu reprezentanții DS STORE București accesând această PAGINĂ.
  • În plus, DS Automobiles ROMÂNIA îți pune la dispoziție posibilitatea de a solicita online o ofertă pentru automobilul dorit AICI, iar reprezentanții DS STORE București te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

DS Automobiles ROMÂNIA va continua să răspundă celor mai recente îndrumări și sfaturi venite din partea Organizației Mondiale a Sănătății și a Guvernului României, având drept prioritate absolută sănătatea și starea de bine a tuturor.