COVID-19

SIGURANTA TA CONSTITUIE PRIORITATEA NOASTRĂ NR. 1

COVID-19

Trecem împreună printr-o perioadă dificilă și știm că probabil îți dorești să-ți continui activitatea de zi cu zi, în timp ce faci tot posibilul să ai grijă de familie și de prieteni. Pentru DS Automobiles ROMÂNIA, sănătatea și starea de bine a clienților, angajaților și colaboratorilor noștri reprezintă prioritatea numărul unu.

În acest context excepțional, pentru siguranța tuturor, activitățile DS STORE București și ale service-ului autorizat al mărcii au fost temporar sistate.

RĂMÂNEM APROAPE DE TINE, PENTRU A NE PUTEA CONTACTA ONLINE SAU TELEFONIC

Știm că aceasta este o situație neplăcută, așa că îți punem la dispoziție o serie de canale de contact la distanță:

  • Dacă ai întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi AICI.
  • Poți intra în contact cu reprezentanții DS STORE București accesând această PAGINĂ, telefonic la numărul 0745607743 sau prin email la adresa flavius.soare@eurialpantelimon.ro
  • În plus, DS Automobiles ROMÂNIA îți pune la dispoziție posibilitatea de a solicita online o ofertă pentru automobilul dorit AICI, iar reprezentanții DS STORE București te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

DS Automobiles ROMÂNIA va continua să răspundă celor mai recente îndrumări și sfaturi venite din partea Organizației Mondiale a Sănătății și a Guvernului României, având drept prioritate absolută sănătatea și starea de bine a tuturor.

Știm că aceasta este o situație îngrijorătoare și îți promitem că toți cei ce lucrează pentru marca DS în România sunt concentrați în acest moment spre siguranța ta și a tuturor colaboratorilor.