March 16, 2023

COLECȚIA ESPRIT DE VOYAGE: CONCENTRARE PE EXPERTIZA DS AUTOMOBILES

COLECȚIA ESPRIT DE VOYAGE: CONCENTRARE PE EXPERTIZA DS AUTOMOBILES

Prima Colecție DS Automobiles se numește ESPRIT DE VOYAGE, va fi comercializată pe tot parcursul anului 2023 pe cele patru continente unde marca este prezentă: Europa, Asia, Africa și America de Sud.

  • DS Automobiles prezintă prima sa Colecție. Inspirată din industria modei, aduce o notă suplimentară de haute-couture modelelor prezentate de DS Automobiles.
  • Această primă Colecție se lansează cu ESPRIT DE VOYAGE, caracterizată de interioare luminoase care ies în evidență prin finisaje exclusive și echipări numeroase care inspiră călătoriile.
  • Colecția ESPRIT DE VOYAGE este introdusă pe DS 4 și DS 7.

Așa cum procedează casele de modă și în tradiția artei franceze a călătoriei, DS Automobiles prezintă prima sa Colecție. Concepută pentru conectarea expertizei mărcii cu domeniile sale de exprimare, Colecția reflectă în mod dinamic dorința DS Automobiles de a veni în întâmpinarea iubitorilor de rafinament și tehnologie.

Prima Colecție DS Automobiles se numește ESPRIT DE VOYAGE, va fi comercializată pe tot parcursul anului 2023 pe cele patru continente unde marca este prezentă: Europa, Asia, Africa și America de Sud.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE: Inspirație evidentă și interior luminos

„Văd că nu este deloc inutil să călătorești dacă vrei să vezi ceva nou.“
Jules Verne

Având ca bază DS 4 RIVOLI, DS 4 ESPRIT DE VOYAGE introduce detalii exclusiviste și numeroase echipări suplimentare în standard.

Interiorul lui DS 4 ESPRIT DE VOYAGE introduce accente exclusiviste de lumină, cu o nuanță specială de luminozitate și un savoir-faire inegalabil. Simbolizând evadarea, habitaclul este îmbrăcat în culoarea Pebble Grey, pe scaunele din piele granulată, plus o nouă nuanță armonioasă Granite Grey, pe ornamentele laterale și pe cele ale panoului de bord îmbrăcat în piele Nappa.

Detaliile evidențiază iscusința artizanilor DS Automobiles. Pe panoul de bord, ștanțarea ESPRIT DE VOYAGE pe piele specială ilustrează dorința de a transmite arta DS Automobiles de la Paris. Reprezentarea unei hărți a Europei este trasată prin raze centrate asupra unui Clou de Paris, simbolizând punctul de plecare și locul de inspirație al acestei noi Colecții: DS DESIGN STUDIO PARIS. Pragurile portierelor reprezintă, de asemenea, semnătura ESPRIT DE VOYAGE, cu această hartă iconică, în timp ce marginile covorașelor de podea prezintă o culoare specială, un gri care se potrivește cu interiorul.

La exterior, pe capacele oglinzilor laterale, designul gravat cu laser a fost modificat intenționat ca să sugereze mișcarea și aerodinamica și, prin urmare, să simbolizeze călătoria. Partea din față prezintă DS WINGS în negru lucios între farurile DS MATRIX LED VISION și grila unde au fost adăugate accente cromate. Contururile geamurilor și pragul portbagajului sunt îmbrăcate în ornamente elegante Gloss Black. Jantele de 19’’, denumite CANNES, sunt tăiate în formă de diamant cu lac mat şi introduc o nouă culoare mată: Anthracite Grey.

Şase culori pentru exterior pot fi combinate cu plafonul Perla Nera Black: Lacquered Grey cu mânere de aceeaşi culoare încastrate în portiere; Platinum Grey, Crystal Pearl, Perla Nera Black, Pearl White şi Velvet Red.

Pe lângă echiparea de bază, care include PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, senzori de parcare față și spate, inclusiv cameră video pentru marșarier, display DS EXTENDED HEAD UP, sistem infotainment DS IRIS, DS SMART TOUCH, DS DRIVE ASSIST 2.0 – conducere autonomă de nivel 2 și faruri DS MATRIX LED VISION, DS 4 ESPRIT DE VOYAGE adaugă pachetul scaune cu acționare electrică și încălzire, masaj și ventilație pentru scaunele față, volan încălzit, portieră portbagaj cu acționare electrică, pedale din aluminiu și geamuri laterale laminate acustic.

DS 4 ESPRIT DE VOYAGE este oferit în versiunea E-TENSE 225 plug-in hybrid, precum și cu motorizări pe benzină PureTech 130 CP și diesel BlueHDi 130 CP. În România se poate configura versiunea E-TENSE 225 plug-in hybrid și motorizarea pe benzină PureTech 130 CP.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE: Exprimarea dorinței de libertate

„Nimic nu dezvoltă mai bine inteligența decât călătoriile.“
Émile Zola

COLECȚIA ESPRIT DE VOYAGE (2)

Arta franceză a călătoriei din Colecția ESPRIT DE VOYAGE exprimă un rafinament unic, realizat din materiale și modele destinate acestei Colecții. Bazat pe echiparea RIVOLI, DS 7 ESPRIT DE VOYAGE se  remarcă printr-un interior exclusivist, din piele naturală deschisă la culoare și caracteristici standard îmbunătățite.

Moștenirea ștanțării iconice guillochage realizată de ceasornicarii parizieni, Clou de Paris semnifică localizarea DS DESIGN STUDIO PARIS, de unde se întind raze care traseaza o hartă a Europei. Acest design, creat pentru ESPRIT DE VOYAGE, este interpretat în mai multe moduri în Colecție.

Pe panoul de bord, pielea nappa Pearl Grey este ștanțată la cald cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de artizani pentru reliefarea acestei forme unice. Aceste linii se repetă pe pragul portierelor față și pe logo-uri, precum și pe carcasele oglinzilor laterale cu finisaje speciale.

Culorile deschise și luminoase se regăsesc la interior pe scaunele din piele granulată și pe ornamentele din piele nappa, în culoarea Pearl Grey, specifică acestei Colecții. Covorașele de podea primesc, de asemenea, un finisaj unic, cu margini colorate, în armonie perfectă cu tonurile deschise ale habitaclului.

La exterior, semnătura ESPRIT DE VOYAGE apare pe portiere, iar carcasele oglinzilor laterale au un model special, gravat cu laser. Forma este accentuată de ornamentele Gloss Black de pe DS WINGS, din jurul geamurilor, de pe barele de acoperiș și spoilerul față, combinate cu o grilă tot în culoarea Gloss Black, intercalată cu accente cromate. Jantele exclusiviste de 19’’, denumite OYAMA, au și ele inserții speciale Gloss Black.

Sunt oferite șase culori pentru caroserie: Pearl White, Crystal Pearl, Lacquered Grey, Platinum Grey, Perla Nera Black și Sapphire Blue.

Pe lângă dotările standard care includ PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START, senzori de parcare față și spate, inclusiv cameră video pentru marșarier, sistem infotainment DS IRIS și farurile DS PIXEL LED VISION 3.0, DS 7 ESPRIT DE VOYAGE dispune și de scaune față cu încălzire, masaj și ventilație, spătare reglabile pentru scaunele spate, pedale din aluminiu, iluminare interior PolyAmbient, geamuri laterale laminate acustic și portieră portbagaj cu acționare electrică și acces hands-free.

DS 7 ESPRIT DE VOYAGE este oferit în versiune E-TENSE 225 și E-TENSE 4×4 300 CP plug-in hybrid, precum și cu o motorizare diesel BlueHDi 130.

Persoana de contact:
Rodica Ionescu
PR Manager – PEUGEOT/CITROËN/DS România
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și susținută de o moștenire excepțională, marca DS, născută în anul 2014, își propune să întruchipeze arta franceză a călătoriei. Produse remarcabile, savoir-faire de lux franțuzesc perceptibil, însoțit de o suită de servicii personalizate, DS Automobiles oferă o experiență unică înainte, în timpul și după fiecare călătorie.

Concepute pentru clienții care doresc să se remarce, care vor să călătorească în întreaga lume și să se bucure de fiecare clipă, modelele DS îmbină rafinamentul cu tehnologia. Cu noul DS 3, DS 4, noul DS 7 și DS 9, marca DS oferă o gamă globală.

Pe baza numeroaselor recorduri înregistrate de la intrarea sa în Formula E în 2015, inclusiv titluri duble la Echipe și Piloți, DS Automobiles se află în prima linie a electrificării, prin vânzarea fiecăruia dintre modelele sale cu o versiune electrificată. Sub eticheta E-TENSE, DS Automobiles oferă grupuri motopropulsoare 100% electrice, precum și plug-in hybrid cu până la 360 cai putere și tracțiune integrală. Din anul 2024, fiecare model nou lansat de DS Automobiles va fi 100% electric.

Pentru clienții săi cu gusturi rafinate, DS Automobiles a conceput o suită de servicii exclusiviste, numită „ONLY YOU, a wealth of attention“ (NUMAI TU, atenție din belșug).

Prezentă în 41 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include 450 DS STORES la nivel mondial.