Aspecte cheie

Design

Design avangardist: Noua grila sculptata si rafinata “DS Wings” confera un aspect asertiv, oferind in acelasi timp senzatii la volan inedite.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Design

O nouă semnatură

O noua “privire” pur si simplu irezistibila: Noile blocuri optice “DS LED VISION” combina tehnologii LED si Xenon – cu semnalizatoare secventiale, o noutate pe piata – si proiectoare de ceata tip LED cu sistem de iluminare statica in viraj. Noua semnatura luminoasa ofera performanta remarcabila, asociata design-ului modern.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-RegardMagnetique

Materiale

Haute-couture: La interior predomina materialele autentice, o expertiza unica pentru ca fiecare detaliu sa inspire eleganta. Trei tipuri de piele sunt disponibile ca echipament optional, printre care pielea semi-anilina, cea mai luxoasa din intreaga industrie auto. Designul scaunelor de tip ”bratara de ceas” este un element exclusiv ce nu se mai intalneste la nicio alta marca; insertiile metalice, din aluminiu, subliniaza design-ul Marcii DS; ceasul analogic este, la randul sau, un element irezistibil.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Materiaux

Interior

O cabina inspirata din industria aeronautica: Pavilionul de tip cockpit, display-ul de tip head-up, comenzile principale (butoane, taste senzitive), regrupate la nivelul celor doua console centrale: una inferioara, iar cealalta la nivelul pavilionului, starnesc pur si simplu imaginatia oricui.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-InterieurCockpit

Performanță

Noile motorizari extrem de performante BlueHDi si benzina: sunt conforme normei de poluare Euro 6, fiind prietenoase cu mediul si deosebit de eficiente. Noua transmisie automata, EAT6, ofera performanta remarcabila, garantand schimbarea cu 25% mai rapida a treptelor de viteza, fara vibratii, foarte usor de folosit, in timp ce nivelul consumului de carburant se apropie de cel obtinut cu cele mai bune cutii de viteze manuale.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Performance

Hybrid4

Tehnologia Hybrid 4×4: Lansat pe Noul DS 5, noul grup motopropulsor full-hybrid ofera atat performanta remarcabila, gratie motorului diesel HDi 160, cat si un nivel inalt de eficienta, gratie propulsorului electric: 200 CP, transmisie integrala si modul electric pentru rularea in oras (90 g de CO2/km). Un hybrid sinonim cu “placerea”.

920X520-NEW_DS5_lesplus_HYBRID4X4

Experiența de condus

O experienta unica: Noul DS 5 garanteaza un comportament dinamic, o directie precisa si un echilibru perfect intre confort si performanta; echipamentele prind viata progresiv (apasati butonul Start, va aparea display-ul de tip head-up si se va aprinde instrumentarul de bord); in plus, pozitia confortabila la volan, alaturi de tastele usor de accesat va invita sa calatoriti.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Experience de conduite

Tehnologie

Echipamentele de ultima generatie: sporesc confortul si siguranta, gratie functiei de “Acces si demaraj maini libere”, camerei video pentru marsarier, functiei de comutare automata faza scurta/faza lunga, functiei de monitorizare a unghiului mort si functiei de depasire involuntara a liniei de demarcatie.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-tECHNOLOGIE

Conectivitate

Noul DS 5 continua experienta high-tech la volan, gratie ecranului tactil color.

Afisajul de ultima generatie include, de asemenea, noua tehnologie Mirror Screen. Aceasta functie permite utilizatorilor sa transfere continutul smartphone-ului pe ecranul color al autovehiculului, astfel incat sa beneficieze de utilizarea in siguranta a tuturor aplicatiilor.

Pentru maximum de siguranta si confort, Noul DS 5 integreaza, de asemenea, functia “DS Connect Box” ce include pachetul “SOS&Assistance”, un sistem inovator ce lanseaza un apel automat de urgenta si ofera servicii de asistenta si localizare.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Connectivité

Arhitectura

Confortul zilnic: Noul DS 5 ofera un inalt nivel de confort, gratie arhitecturii exceptionale, ce combina exteriorul compact (4,53 m) cu interiorul spatios: cinci locuri generoase, un portbagaj spatios (468 l VDA) si functionalitati modulare (hayon, scaune rabatabile 1/3 – 2/3 ) – un design unic ce elimina micile compromisuri zilnice.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Architecture

Performante

In exclusivitate mondială, Noul DS 5 vine echipat cu Sistemul de Control Inteligent al Tractiunii, ce garanteaza o rulare sigura pe suprafetele alunecoase, asigurand astfel o aderenta optima pe zapada, gheata sau ploaie.

Bucurati-va de un confort la bord ridicat, gratie gamei vaste de sisteme de siguranta:
– O suspensie ce amortizeaza imperfectiunile drumului;
– O directie ce raspunde prompt si gradual, fara a fi extrem de senzitiva;
– Functia de Distributie Electronica a Fortei de Franare si Asistenta la Franarea de Urgenta, ce asigura un control mai bun in timpul franarii;
– Sistemele ABS si ESP, ce mentin traiectoria vehiculului in situatiile cele mai delicate.

920X520-NEW_DS5_motorisation_cOMPORTEMENTROUTIER

Noua transmisie automata cu 6 rapoarte, de ultima generatie, asigura o manevrabilitate exceptionala:
– schimbarea mai supla si mai rapida a treptelor de viteza;
– reducerea frecarii interne, etc.

920X520-NEW_DS5_motorisation_BOITE-de-Vitesses

Noile motorizari eficiente, extrem de performante, asigura Noului DS 5 o pozitie de referinta pe segmentul premium. Intreaga gama de motorizari disponibile pentru Noul DS 5, atat diesel cat si pe benzina, combina puterea (intre 120 si 210 CP) cu respectul pentru mediu (intre 3,8 l/100 km si 4,3 l/100 km pentru versiunile diesel). Fara sa uitam, desigur, de versiunea Hybrid 4×4: 90 g/km de CO2 la un consum de 3,5 l/100 km in ciclu combinat.

920X520-NEW_DS5_motorisation_

DS 5 este primul autovehicul ce vine echipat cu tehnologia diesel hybrid. Noua versiune este disponibila cu ansamblul motopropulsor ce combina performanta unui motor diesel HDi cu avantajele unui motor electric. Hybrid-ul 4×4 ofera confort intens (200 CP, tractiune integrala, mod de rulare urban electric, functia boost la acceleratie) cu un nivel scazut al emisiilor de CO2 (90 g/km) si un consum de doar 3,5 l/100 km, afisand mai putin de 3l in oras.

Modelul Hybrid 4×4 integreaza patru moduri de rulare: conducatorul auto are posibilitatea de a selecta unul dintre cele patru moduri de rulare cu ajutorul tastei integrate in plansa de bord: Auto, Zero Emission Vehicle (ZEV), Tractiune integrala (rotile din fata sunt actionate de motorul cu combustie interna in timp ce cele din spate de motorul electric), Sport (utilizarea maxima a motorului electric pentru a suplini motorul cu combustie interna).

920X520-NEW_DS5_motorisation_HYBRID4X4

Detalii