Aspecte cheie

Design

Cu un stil unic, fascinant și grila DS Wings, acest automobil este în mod clar membru al familiei DS. Noul DS 4 combină puterea și rafinamentul.

02_PALAIS_CROP_UK

Stil personalizabil

Cu 11 opțiuni posibile pentru elementele de intior și o nouă nuanță Platinium Gray, noul DS 4 este livrat într- serie de combinații pentru un finisaj distinctiv și rafinat, care va satisface toate cerințele dumneavoastră. Caroseria în două tonuri este combinată cu un acoperiș, un spoiler și ramele geamurilor vopsite în negru Perla Nera, Whisper, Virtuel Blue sau Orange Tourmaline.

NEW-DS-4_Experience_de_conduite

Semnătură luminoasă exclusivistă

Prin farurile sale DS LED Vision, noul model DS 4 combină tehnologiile LED și Xenon cu semnalizatoare secvențiale, unice pe piață și lămpile de ceață cu LED și iluminare statică în viraje. Expresivă și inovatoare, această nouă semnătură luminoasă combină performanța avansată cu iluminare cu stilul modern.

03_COMEDIE_CROP_UK

Extrem de rafinat

 

La bordul noului DS 4, materialele autentice sunt combinate cu un design exclusiv și eleganță în fiecare detaliu:

Trei tipuri de piele de calitate: granulată, nappa și semi-anilină, cea mai luxoasă calitate utilizată în industria automobilelor

Design-ul tapițeriei de tip curea de ceas, exclusiv pentru marca DS

Elemente metalice ce relevă emblema mărcii

Planșa de bord tapițată cu piele, operațiune care a durat opt ore.

04_INTERIOR_VICTOIRES_CROP

Performanță

Motoare noi, mai sportive și mai puternice. Noul BlueHDi 180 împreună cu noua cutie de viteze automată EAT6 oferă un nivel remarcabil de performanță, cu schimbări rapide de trepte și o manevrabilitate excelentă.

new_ds4_sensensation de conduite

Experiența de condus

O atitudine mai puternică pe șosea pentru un sentiment renăscut de plăcere a condusului: noul DS 4 creează un nou sentiment de manevrabilitate. Induce un sentiment de încredere la drum pentru un sentiment mai mare de control și siguranță, susținut de caracteristici moderne, cum ar fi sistemul de avertizare la părăsirea benzii de circulație, sistemul de monitorizare a unghiului mort și sistemul de control a vitezei de croazieră.

01_RESTAURANT_CROP_UK

Confort

 

Ofertă optimizată cu:

Un echilibru ideal între confort și performanță

O poziție de condus naturală și reglabilă

Scaune față cu masaj, reglaj electirc și funcție de memorie

Echipamente moderne care exprimă confort și tehnologie

 

nouvelle_ds4_confort

Stare de bine

Echipamente de ultimă generație. Veți observa rapid că noul DS 4 a fost proiectat pentru confortul dumneavoastră, cu sistem de acces și pornire fără cheie, o cameră pentru marșarier, scaune față cu masaj, funcția de aer condiționat REST, un sistem audio cu sunet spațializat, un sistem hi-fi DENON, o priză de 230V sau multe alte dotări suplimentare.

DS-4_CrossBack_Systeme_audio_denon

Siguranță activă

For a  more relaxed drive, New DS 4 features a range of technologies to ensure your safety: blind spot monitoring, lane departure warning system and hill-start assist.

Pentru o călătorie mai relaxată, noul DS 4 dispune de o gamă de tehnologii ce vă asigură siguranță: monitorizarea unghiului mort, sistemul de avertizare la ieșirea de pe banda de circulație și asistența pentru pornirea în rampă.

nouvelle_ds4_confort

Conectivitate

Experiența la condus de înaltă tehnologie devine și mai bună grație noului ecran tactil color de 7 inci, mai ergonomic. Acest ecran de ultimă generație vă oferă o navigație sensibilă la atingere împreună cu tehnologia de ultimă oră Mirror Screen, pentru a replica și controla conținutul unui smartphone compatibil, inclusiv Apple.

DS-4_CrossBack_Tablette_Tactile_7pouces

Performante

Comportamentul rutier al modelului DS 4 este complet loial impresiei de agilitate si stabilitate pe care o degaja silueta sa. Tipul de suspensie sustine comportamentul dinamic, astfel incat vei avea impresia ca ai rotile la atingerea degetelor. O adevarata invitatie spre evadare, prin miscare!

DS 4 iti da impresia de unitate cu drumul si iti ofera o senzatie de siguranta in orice situatie. Sistemul sau testat de suspensii a fost special adaptat pentru a-ti oferi un ”altfel” de vehicul si cel mai bun nivel de agilitate.

06_PETITS_PERES_CROP_UK

Bucurați-vă de performanța excepțională a noii cutii de viteze automate cu 6 trepte, combinând confortul fără vibrații cu schimbările de viteză cu 40% mai rapide. Un echilibru ideal între consumul de combustibil și manevrabilitate! Echipat cu noua cutie de viteze automată EAT6, noul DS 4 vă va surprinde cu o experiență de condus lină, agilă și dinamică.

nouvelleds4_bva6

Motoarele noi și eficiente atunci când vine vorba de consumul de combustibil plasează noul DS 4 la același nivel cu cele mai bune rivale premium. Reconcilierea ireconciliabilă: toate motoarele pe benzină și diesel disponibile combină puterea (între 120 și 180 CP), cu un consum moderat de carburant (între 3.7 l /100 km și 5.9 l /100 km) și emisii scăzute de CO2 (între 97 și 138 g/km).

05_VICTOIRES_UK

Detalii